Kläder

Tror att jag nästan e frisk, haha, efter EN dag hemma så mår jag bra igen x)
Försöker bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorron. De e svårt! De tar typ två timmar att välja och när jag väl e klar så e jag helt fel klädd för vädret... story of my life XD Komr ett litet urval sen tror jag.

Pussar

gothfjortis

Lekte lite med photoshop, haha, e sämst men jag orkade inte försöka ordentligt XD


Snygg elr hur XD

Pussar

Et is home

Sry för den dåliga uppdateringen men jag har varit sjuk och... jag mår inte bättre idag. Fick stanna hemma.

Vill faktisk gå till skolan (neeerd) jag menar EN vecka i skolan med kompisarna och jag lyckas bli förkyld. My god.

Aja
Pussar

Atjoohostnys

Förkylningen har blivit värre. Medans jag lider så kanni ju ha lite kul med dehär klippet...



Asg!

Pussar

E jag trött elr?

Hemma nu. Trött men ändå inte, mina läppar gör skitont!! de känns bara inte rätt att gå och lägga sig innan jag   har smörjt in dom. VAR ÄR MIN ROSENBUDSALVA? Oxå måste jag fixa naglarna, och kanske äta lite frusna ärtor, och fixa ett glas kallt vatten, och hämta en halstablett, kanske lite nässprey? Nu när jag rablar upp massa saker jag borde göra kommer jag på att jag igentligen inte har tid att sitta här nu x)

Pussar

machine?

Ny ska jag tydligen hem till morfor. Jag vill mest bara va hemma och mysa, hoppas att förkylningen går över och käka glass mot halsontet. Men NEJ då ska vi ner till morfor och äta pizza, som skulle passa bra typ alla dagar förutom denhär (okej dedär va inte riktigt sant, men några dagar skulle de passa bra iaf) Nu måste jag bara hitta den rena tvätten som mamma har lagt nån stans. Ni kan få underhålla er med dehär sålänge.


                                                                              Se hela galleriet här

Här är nån som har gjort bilder med gammla kasettband. Tror att allt dehär e ganska gammalt, men jag tycker iaf att de e ganska coolt, gillar speciellt den med michael, och den med tjejen... jag gillar faktiskt alla, och jag gillar namnet... the ghost in the machine... haha fan vad entusiastisk (oj, långt ord) jag blev helt plötsligt xD

Pussar


Atjoo

Stannar hemma idag. Täppt och ont i halsen, skitkul! Ville åka till täby idag, med vemsomhelst :) eller, ja jag MÅSTE åka till täby snart. Har ju fan inga snygga kläder! Behöver...

Jeansleggings
T-shirts
Koftor
Nya skor
... och en massa andra saker oxå.

Aja
Pussar


oj juste städa va de ja!

Skulle igentligen städa rummet. Hamna här istället, hehe. I resten av lägenheten är de kaos, vi försöker packa och samtidit städa för att de e visning på söndag och pappa åker om 9 dar, sen ser jag inte honom på tre månader. Lilleman ska byta rum med pappa. Han har föresten vart på minidisco, första gången.

Nä, nu måste de va fint innan mamma komr och kollar
Pussar

förkyldfredag

Kan du gissa var jag e? Hemma. E lite förkyld. D e e förresten FREDAG! Yay! Jag gillar fredagar.

Pussar


Kl två??

Skolan slutade faktiskt kl 2... sry för att jag inte har uppdaterat mer idag.

Idag fick jag sällskap hem av nea. Hon skulle rida så vi gick till henne och rafsade ihop lite saker innan vi begav oss av till statoil för att nån skulle hämta henne där.
När jag kom hem så skulle jag hjälpa pappa å skjutsa massa skräp till tippen. När vi kam hem från de och jag tänkte laga lite wok så hade mamma köpt fel (jag tycker jag låter lite bortskämd men i den hon köpte fanns de inte en enda god grönsak) så då gick jag ner och köpte lite normal wok och rent spontant lite sesamnuggets (?) som faktiskt va skitgoda. Nu ska jag inte skriva nå mer. Orkar inte.

Förrensten så e de skolfoto inorrn (FYFAN!) HATAR skolfoto. Ser alltid halvdöd ut eller som jag presis ska somna eftersom jag blundar när blixten komr. Så mina ögon e alltid halvstängda när kortet tas. Men thats life i guess.

Pussar


Trött

morooooon, när klockan ringde och jag sträckte mig ut för att sätta klockan på snooze. Välte ner ett glas vatten, orkade inte torka upp de så jag snoza i nåra minuter till (20) och när jag väl försökte torka upp de så hade vattenfläcken spridit ut sig så jag va tvungen å sträcka mig lixom under sängen  och typ under fortöljen. Och då va jag tvungen å ta bort fläckten som har typ världen längta "fötter" (fyra pinnar som sträcker sig åt olika håll) de va ju skitsvårt. De värsta va att de va så onödigt! Jag ville bara snoooooza. Menmen.

Pussar

Elmooo

På youtube hittade jag en video med sesamy street. Så gullit! Kollade på de typ när jag bodde i england (när jag va typ tre)



Pussar

jagehemmanu

Gissar var jag e... hemma, fan ad kul jag har... not! Uppdaterar sen.

Pussar 

gåuppp

Godmorron. De regnar kallt idag, jag vet inte vad jag ska ha på mig nu. Trött. Aja måste verkligen gå upp nu.

Pussar

Kortisinläggigen

E hemma igen efter en lång dag. Ska packa lite. Vi ska ju ändå flytta om tre månader!!

Aja
Pussar

thevoiceharbörjatigenhurkundejagintevetade

Nu sitter jag och kollar på the voice. Ska försöka välja kläder nu.

Pussar

Kisses from me

Ska inte gå och lägga mig än (vi börjar halv elva imorrn!) men jag måste röja i rummet lite och jag tror inte att jag komr orkar säta mig vid datan nä jag e klar så godnatt.

Pussar

Uppdatering

Sitter och nätshoppar lite. Tyackte att jag borde uppdatera.

Pussar


Hemmaigenefterförstaskoldan

Nu e jag hemma. De gick bra :P Nu ska jag äta lite ägg och äppeljuice.

Pussar

40...30...20

Om 40 minuter måste jag börja gå mot skolan. Ska bli kul att träffa alla kompisar igen men läxor och lektioner och konsiga lärare... inte så kul.

Ska man ha väska?
Vi kommer säkert att få papper men en hel skolväska för lite papper? Jag ska nog tamed mig de för säkerhetsskull hoppas bara att vi får skåpsnycklarna så jag kan låsa in den.

Pussar

Skolan buhu!

Heej! Imorron e de skolstart :O! försöker fixa ihop en liten outfit. Svååårt. rosa och svart? Tror de.

Pussar

T jones!

Kollar på from g to gents på mtv och äter gorbys (som billys fast inte) hejar på T jones. Sry för så bra updatering x)  men jag har inget att göra.

Pussar

Då vet man att de syns

Sitter vid datan när lilleman kommer in och stirrar:

- Du har prickar i ansiktet!
- Haha... säääkert
- Jaaa, men seriöst kolla i spegeln!!
- Aha, jag tror inte på dig...

Jag går och kollar.
- Skitkul, de e ju inte alls nånting!
- Joo, där och där...och i pannan!
Då fattar jag att han syftar på finngrejerna som jag har i pannan och vid näsan...

Nu måste jag gå och använda lite ansiktskräm x(

Pussar

Tidigt?

Bestämde mig för att vakna tidigt och duscha och så för att se om jag klarar av att vakna såhär tidigt... de gör jag inte. Godmorgon? Tror nog att jag går och lägger mig igen.

Pussar

Morn

Godmorgon :)

Pussar

Pussar :(

Nattinat :O Imorron e den sista dagen på sommarlovet! Aja, sova tidigt blir de iaf.

Pussar

Samma färg iaf

Jag SKA skicka ett mms hit. Ska bara jobba lite på min nya design först (ni komr inte se den förns den e helt klar) Räcker en bild tagen från google så länge?
PinkNGreens01.jpg image by icecreamb4dinner

Aja
Pussar

Cupcakes

Nu har vi bakat cupcakes :D Ska skriva ett mobilinlägg sen (de e de enda sättet jag kan ladda upp bilder) så får ni se. Vilken sekund som helst nu ska vicki komma tillbaka, hon skulle gå ner och få en bussremsa från sin mamma. När hon komr ska vi dekorera våra cupcakes x) Nä nu ska jag nog diska lite... den dåliga sidan med å baka :( 

Pussar 

Baka, data, sova

Vi tror att vi ska baka. Snart. Just nu sitter vi med varsin data och nördar oss. Vet inte riktigt vad jag ska göra på datan nu.

Pussar

Puddle

Morron... igen. Nu har vi ätit frukost. flingor eftersom de e typ de enklaste man kan göra. hehe. De regnar så vi kan inte bestämma oss för vad vi ska göra idag.

Föresten sry för att jag inte lägger upp nåra bilder. Eftersom jag inte har kameran, sen ska jag ha en liten bildbomb tror jag. Aja dehär får räcka så länge. 


Söööööt 

Pussar

Halv elva

Morron. Vakna för typ tio minnuter sen. Nu har jag presis väckt vicki, stackarn. Jag lovade hene att hon skulle väckas innan elva... Nu har hon somnat om iallfall :)

Aja
Pussar

Två dagar kvar på somarlovet

Nu ligger vi här och halvsover. Vicki läser sin bok och jag har laptopen i knät *gäsp* ska igentligen börja sova tidigare, för å kunna vakna tidigare. Menmen. Pussar


priinsen och jag

Har just kollat på "prinsen och jag" och nu kollar vi på "cath me if you can" fattar inte riktigt filmen menmen.

Aja pussar

Vicki panpizza

Nu e vicki här, hon har presis ätit. Panpizza. Gör inte så mycke, eftersom vi e så lata x) Tänkte kanske byta design, säger ni om de? Den här designen e bara en tillfällig (de syns elr hur?) Aja, ska typ göra nåt nu... har glömt vad...

Pussar

Nångonting

Borde gå ner och spela minigolf med marcus men jag orkar inte för jag e laaat. Tänkte sätta mig på balkongen med lite tidningar och laptopen. Sen komr vicki och sover över :) De blir kul. Aja nu måste jag göra nåt!

Pussar

Senare

Good morning world. Sitter och vet inte riktigt vad jag ska göra. Borde städa. Äta lunch. Sova. Aja ses sen.

Pussar

Pappa e elak

E jag konstig för att jag sitter och äter gult klegg ur en kopp tio över elva på kvällen? Kanske, men jag åt faktiskt igen middag! De gula klegget e föresten morotssoppa. De e min nya favoriträtt!

Aja ska nog kolla lite på tv nu
Pussar

egoooiiinnnaaa

Kan nån förklara för mig varför jag steckläser alla egoinas inlägg? Måste sluuuta men den e ju så kuuul! Nån som håller me? Aja Pussar

Iggeen

Ska ner till mamma och äta lunch nu. Kanske berätta om joggingen senare

Pussar

Jogga?

Ska nog ta en liten joggingtur såhär innan frukost. Aja.

Pussar

Jag ska...

...Nattinatt

Te med miss marple

Har kollat på miss marple nu. Och druckit två koppar te. Magen e alldelles varmt.
Trött e jag iaf! Snart ska jag gå och lägga mig tror jag. Hoppas jag. Gonatt for now.

Pussar

Myskväll

Har varit på mammas jobb (hon jobbar i en tantaffär) Fick lite tuggummin x) vi åt pannankakor och blåbär oxå. Synd bara att blåbären som vi plocka e slut :(


Färgglada och fina! Jag e en tuggummijunkie!

De blir iaf en tjejkväll idag... lilleman e hoss våra kusiner och pappa ska dansa salsa, så jag och mamma ska nog kolla på nån film... kanske göra fotbad elr nåt (som jag inte har gjort dom gånger jag har sagt att jag ska göra de)

Pussar


blää

Morn!

Pussar

Nattinatten

Nattinatt, ska försöka vända tillbax på dygnet nu... skolan burjar på måndag!

Pussar

Bär med dig sommarn

Hemma nu :D Men först va vi tvugna att köra ner till båten och akutstäda (där oxå) eftersom en annan kille skulle kolla på den. De börja spöregna! Tur iaf att man har sitt himmelparaply! :)

Hihi, visst e de snyggt :D Har ingen aning om var vi fick de ifrån menmen.
Jag har listat ut att de heter sky umbrella och e från märket märket "moma"

Aja
Pussar

NU

nu åker vi! Va tvugna att superstäda innan för vi ska ha visning när vi e borta... en halvtimme för hela lägenheten!

Pussar

Minst i världen

Mors! Sitter i sängen med laptopen i knät. Ska till stan idag. Ska ta blodprov (bläää) Aja ska försöka att inte tänka på de. Här e iaf världens minsta videokamera.


 
Haha, perfekt för smygfilmning??
Källa
Aja ses sen
Pussar
Isa


Rundsomenboll

Har just ätit middag. Nu kommer inlägget jag lovade om bilar.


Wolksvagen boll. Hjulen fälls ut.

Basketbil.

Ser lite ut som ett äpple, elr hur?

Puss
Isa


Aktiva??

Hejhej, stter och äter blåbär med vaniljyougurt, min nya favvorätt (eller ja, efterätt) 


Konstig man e då!



Har en frååga...
Vad betyder mest "aktiva" listan på blogg.se? De kan väll ändå inte va dom som skrivit mest inlägg? För de måste väll ändå finnas folk som skrivit mer? Jag har alltid trott att de e dom med mest besökare som hamnar där men när jag kolla på listan ordentligt så står de ju AKTIVA... ointressant men jag undrar faktisk. Om jag skriver två inlägg till efter dehär så ska jag ligga högst på topplistan :O



Förbered er på ett inlägg om biiilllarr. Låter tråkit men it has a twist!
 
Puss
Isa

morgonen

Uppe igen :0 Uppdaterar sen
Pusssar <3


Små stackare!

Kolla på youtube och hitta denhär videon. Ska tydligen bringa tur i livet elr nåt. Stackars små bebisar, dom blir ju livrädda!


Puss
Isa

Blåbärskogen

Har just vart och plockat blåbär. Mamma kom hem från jobbet och sa att hon hade pratat med hennes kompis som bor där de finns en hel skog full med blåbär. Plockade typ 3 liter.
Äter en stor skål med blåbär vaniljyougurt och lite florsocker, mums! :D


Blåbären som jag slukar nu...

Muffins som vi bakade, har ätit tre stycken... dom e små! xD

Puss
Isa

Storm!

Morron! Har just ätit frukost. Har lite ont i huvet men jag måste göra nåt. Skulle villa gå ut och gå men de blåser för mycke...

Har ni några förslag på vad jag ska göra idag?

Puss
Isa


Vafanskajaghaförrubrikdå?

Va ju på skärgårdsmarknaden... gjorde ett litet typ collage...

Alla bilder tagna nere på stan... ganska nöjd faktiskt. De va jättemycke folk men jag tog inte kort nere vid stånden utan på sidgator... blev snyggare bilder.

Har käkat "middag" om nu mackor kl nio räknas x)

Fint mamma duka fram

Ska kolla på snuten i hollywod 3 (stavning) Men lilleman och pappa har redan käkat upp alla chips... man får inga om man inte tar innan skålen har dukats fram xD, han tyvärr inte de :(

Puss
Isa

fäber?

Ska ner till marknaden nu... kameran ska såklart me så bilder komr sen. Ska typ möta vicki där nere (Jaag veet, men man måste ju ta vara på tiden hon e hemma) men hon ska inte ner förns typ halv tre och jag ska ner nu, kvart i ett... du får göra matten.

Igår köpte jag en nagelfil, ni fattar inte hur länge jag har saknat en! Nu är mina naglar presis lagom korta. Och rosa... de va nagellackt jag valde igår. Tappade bort BÅDA dom andra nagelfilarna som jag brukar använda (smart!!) 

Mår illa, e skitvarm och jag känner mig bara bläää. Tror jag har feber. Eller åtminstånde liten förkylning :(

Puss
Isa

Isa

Just fan sova va de... och naglar... inte kolla bloggar

: /
Isa

naglar

hello allihopa, okej... jag skulle kanske inte kalla de ALLIHOPA, hehe.

Menmen ska iaf måla naglarna innan jag går och lägger mig... hlvte glämde ju å göra fotbad igår... får göra de imorrn... efter skärgårdsmarknaden, sånadär marknader med massa godis och småsaker i krappy kvalitet som man får stå ut med i en liten skärgårdsstad. Aja, nagellack va de ja! tror ni rosa elr lila? Haha på naglarna blir de ändå exakt samma färg ...

aja
see yaa
Isa

Morron!

Godmorron! Trött... skriver mer sen.

Puss
Isa

Småkompisar

Vet inte riktigt varför de blev så många inlägg idag... har väll haft en tråkig dag antar jag. Sitter här och klämmer på lillemans småkompis. Funderar på å köpa en...

Den med röda hjärtan. Den vill jag ha.

Nu  ska jag ta en dusch, göra fotbad och ta en kopp te.

Puss
Isa

Sten??

Hörde just dehär... En kille hade sniffat bensin och sen sprungit iväg när dom fick tag i honom hade en polis tazat hnm på näsryggen, då började han brinna!! Polisen släckte elden med händerna... och sen kasta en tjej en sten i huvet på polisen. Minst sagt udda historia. Hela historien finns att läsa här men den e på engelska, inga problem va?

Nä nu ska jag göra nåt... typ fixa designen. Ny header... eller nej, tror nog bara att jag ska ändra lite med färgerna, och dedär ögat... vad tror ni om de?

Puss
Isa


geek of the week

Tänkte göra en ny kategori... geek of the week. där jag tar upp nåt lite halvgeekigt. Låter kul? Venne riktigt menmen å försöka skadar ju aldrig.
Burjar på en gång då...

Nu har brittiska forskare har tagit gammla lcd skärmar, utvinnt matrealet PVOH och kommit på att man kan ändvända de som piller och sätta in de i kroppen för att få organ att växa på de... trevligt... men jag antar att de e bra. De kan ju inte va dåligt å återvinna...

Sätta in en sån i magen...

Aja
Puss
Isa

regn e mysigt

Hejhej, har vart på tenö nu. Kallt!! Nu sitter jag här och kollar på that 70s show och käkar flingor, de regnar ute så jag har inget bättre för mig.  Dagens outfitt:


Linne - Hm
Shorts - Bikbok
Skor - Dinsko
Kofta - Mammas

Aja
Puss
Isa

Lite blandat

E presis vad dehär inlägget blev...

Mormor å morfar va här alldelles nyss och äka gott.

Tänte fråga en sak... ska jag färga ögonfransarna? Hitta ögonfransfärgning i nån låda... de vore ju skönt å se lite bättre ut... utan smink. Hitta färgerna brun och brunsvart
Skulle helst villja ha svart eller blåsvart men de känns onödigt å köpa nytt när de finns. Aja, de blir kanske ett projekt nån dag... man måste ändå blunda i tjugi minuter! Aja de står iaf att de ska va "40 dagars mascara" vi får väll se om de e sant... xD

Den fruktade skalbaggen från igår!! (aaah!)

Och för ett inte så tränat öga...

Har ingen aning om hur jag lyckades få den å se ut som en hund XD!

Har föresten fått tillbaka mina bilder från pappas data! Han skulle rensa minneskorten (två fulla) och då satte han dom på sin data så jag inte kunde få tag i mina dom :( men nu ska jag få tillbax dom :DD

Pok
Isa

Lyckat!

Hej, gissa vilka som e ganska trötta. Haha jag å vicke. Somna vid tre... inte jättesent ändå. Men ganska. Kolla iaf på filmen. Ganska bra, inte så jätteläskig.
Men iaf
När vi skulle bädda madrassen åt vicki så såg vi en skitstor skalbagge. Jätteäckligt.... efter ett tag lyckdes vi fånga den under ett glas. Men de kändes som de skulle komma massa mer så vi la oss skavfötters i soffan. Vi råkade väcka mamma när vi skulle hämta vatten och råkade vält en stor slev (oops), och när vi tillslut nästan hade somnat så ringde alarmet på telefonen som lilleman hade satt på. Och stackars vicki blev nästan nerputtad från soffan i sömnen, vi vakna vid elva. Lyckad natt XDXD.

Puss
Isa


sleeeeeepover

Nu ska jag å vicke kolla på film :DD Gick ner å hyrde den alldelles nyss. Sitter här och käkar fruktsallad som igentligen e till filmen (gjord på de vi hade hemma)


Godis e ju ett måste till en filmkväll!

Vi kom just på att vi har ett problem. vi vet inte hur vi ska få ut madrassen ur marcus rum eftersom han har byggt en mur av flyttkartoner vid dörren.


Aja
Puss
Isa

Sovaöver

Vicki kommer hit och ska sova över snart, oplanerat. Kom hem för en stund sen (från vicki!) De spöregna så jag blev skitblöt och alla på busshållplatsen va tvugna "skydda" sig i busskuren... hur kul som helst och stå ihopklämd med massa främlingar...eller inte.

Aja, måste nog städa rummet lite nu.
Puss
Isa

Vicke

Dehär glömde jag publicera (typ en och en halv timme sen)
E hoss vicki nu. Vi lagar lite mat, eller ja hon gör de eftersom jag gör fel hela tiden XD Vi har suttit lite vid datan, vädret e inte skitkul men de e inte kallt.

Aja
Puss
Isa

backinthegame

Heej. Vakna av att lilleman satte på alarmet på sitt lilla kassaskåp (närmare en leksak tycker jag) och innan jag hann vakna så kommer han in och börjar väcka mig (som NÄSTAN sover) för att "mamma sa att han skulle de" men de sa hon inte alls, han skulle bara kolla om jag sov. Sååå... nu e jag trött.

Aja, kanske ska göra nåt med vicki idag oxå. Vi får se.

Ska uppdatera mer nu
Puss
Isa

med v

Sry för dålig uppdatering. Har helt enkelt inte haft lust å sätta mig framför datan.  Och när jag väl gör de så blir de bara halva inlägg som jag inte orkar publicera.

Tack för alla kommentarer, e två dar efter med å svara.... så bli inte arga om i får ett sent svar.

Aja vicki e här, hon kom hit vid halv ett, typ tre åkte vi å hämta fille, (vickis supergulliga lillebrorsa)
nu har vi provat kläder och chattar lite på msn...


vicki har fått ett sammanbrott... venne vad hon håller på med!


Fille, åkandes på lillemans gammla skateboard Sööt

Puss på er :D

Feber?

Vakna för en stund sen och har tagit en dush (stavning) väntar på att vicke ska komma hem från sin pappa, så vi kan göra nåt. Jag tror jag har lite feber... usch!

Aja see yall
Isa


Baka


 Visste inte vad jag skulle göra i photoshop så de blev denhär (serien skenet bedrar)

Hemma nu... efter att först vart i täby och sen badat, vattnet va btw skitskönt! I täby köpte jag ett par skor och en star wars bobblehead XD (den va faktisk till lilleman... mest) Har tappat bort kameran (klant jag e!!) så bilder kommer inte än. 
Bada på ladvik hoss mammas kompis, vattnet va ljummet...typ. Mama hade tagit me sig fika, supergott!

Nu ska jag baka... tänkte ha de som "lördagsgodis"

Puss
Isa

Tenö

Fattar inte hur de kan vara så varmt! Jag har ändå öppet fönster! Tänkte ladda upp bilder som jag tog på stranden.


Stranden, man ser in mot vaxholm här :)


Mmmm... solero, 50% frukt... gud va gott


Svårt å va seriös XD

Gå natt
Isa

SkatebbboARD

Hemma... jag har tråkit... jag missbrukar punkter... jag e trött... jag borde sluta göra punkter...kan inte... XDXD...

De där beskriver lite hur jag känner nu.
Tänkte visa en bild på lillemans nya skateboard. Oxå dåligt gjord i photoshop ,:D


Cool va! Säg inte att jag inte försöker göra bilderna snygga! XD

Lägger nog upp bilder från stranden senare, stay tuned.

Puss
Isa


Badning... såklart

Gday cucumber (vet inte varför jag skrev så)

Ska iaf till tenö idag. Bada... eller sola. Skulle först till mammas kompisar på nån ö men hon (kompisen) fick migrän och vi kan ju inte sitta inne hela dan så tenö blev re. Tror de blir denhär outfiten för min dag på stranden.


Har presis listat ut lite hur fotoshop funkar... så de blir inte snyggt... menövning ger färdighet... vi får fan ta å hoppas de iaf XD
Blus-lexington... skärp-inte vet jag... armband- fick av mormor...shorts-avklippta levis

Puss


imitthjärta


Dagens... linne från hm och blus från lexington
 
Hemmaaa. Va på lungröntgen... inte kul men måste man så måste man. Men de tog ett tag innan alla pappar va klara, mamma hade glömt å ta me sig foton så först gick vi till tcentalen och försökte hitta en automat men dom tog inte kort så vi va tvugna å leta efter växel i flera affärer, och när vi väll skulle ta kort så funka inte maskinen... de sluta iaf med att vi lyckades hitta en... några stationer bort. De tog sin lilla tid men vi hann iaf ta en fika, shoppa lite, köpa skateboard till lilleman och äta lunch innan de blev dags å åka hem. Skitvarmt hela dan... trodde fan att jag skulle döööö.


Skitsköna skor som jag köpte på belle (rean)

Puss

Jag vill....

...sooovva.... menmen ska iväg nu, ingen tid för sovning.


Spaaaapaaakväll

Hemma, lyckades typ bada med bikinin... även om de såg förjvligt ut.

Aja, ska iaf ta en liten spakväll nu, måste gå å lägga mig tidigt idag (ja, ja, jag veeet, jag går ju å lägger mig tidigt typ hela tiiden)  men ska faktiskt till stan halv åtta imorrn (!!) ska på lungröntgen (stavning) De e tydligen en del av den där hälsounderökningen som man måste göra för å få åka till australien. Jag tror att de blir nån annan undersökning nån annan gång men de får vi ta då.

Nä, nu måste jag ta en dush. Puss


Bada utan bikini?????

Gissa vad? Typ hälften av mina kläder och min bikini e borta... spårlöst försvunna. Tror allt e i båten... att mamma glömde det där.  Vaför har jag ingen extrabikini?? Jag vet inte!! Visst borde jag ha de! Men nej. Aja, hitta en alldelles för stor i garderoben som jag lyckades fixa till... ses ska sticka å bada nu.

ööö

E hemma nu, blev ingen strömmingsholmen utan en liten ö inte så långt därifrån. Sov över där, fatta vad jag längta hem hela tiden. Menmen, får väll stå ut med lite familjetid och jag måst medge att de va ganska mysigt ibland.  Kanske berättar mer detajlerat någon annan gång... om jag får lust. Uppdaterar imorrn.


Jvla segelbåt

Ska till strömmingsholmen idag :,( Skittråkit. Aja vad kan man göra lixom. Måste packa ska försöka mobilblogga. Sees.


Tröttmössa

Gånatt, ska faktiskt sova nu (!!) Blev inget stan för mig, åkte till täby istället. Hitta inget och när man inte har nåra pengar e de inte så lätt å hitta nåt heller. Ska typ in till stan nån gång den här veckan, måste köpa kläder å ha i höst. 

Åkte iaf ner till mormor och käka middag. Orkar inte gå in på detaljer (även om de inte finns så många)

Vet ni va mamma gjode alldelles nyss, hon ringde mig från sin mobil innifrån hennes sovrum. Fat hon inte orka gå upp och säga till mig å stänga av datan (weeeiiirrd)

Aja, tröttmössan ska ner i säng nu.


George, george, ...

George, george, george of the jungle, strong as he can beee... watch out for that treee.
Kolla på Jungelgeorge igår, har gått runt och sjungit på den här sången hela morronen XD
Gomorron, gomorron! Vakna för en stund sen. Ska typ ner på stan med mamma sen. Och på kvällen evi bjudna på middag hos mormor och morfar. Kommer nåra skåningar oxå.
Nä nu måste jag borsta håret.

See yaa, om ni har tur kanske de blir en dagens sen XD


skäääärp

Heej! :D Hemma igen, messa inget inlägg igår eftersom batteriet på min mobil va slut... skit oxå, jag måste ladda den...  Menmen va iallafall på grönan me vicke. Släpade me hennei på lilla uppskutet, insane och extreme, men hon tvingade mig faktiskt att åka popexpressen tre gånger. Mådde så jävla illa. Åkte hem vid fyra, ingen lång dag men vi va ändå utmattade. Typ en timme efter att jag hade kommit hem så åkte vi till ramsö (mina kusiner) För å fira Olle och lilleman som fyller år med två dagars mellanrum. Hoppa på deras studsmatta och när jag och nisse hoppa så landa han på mitt huve. Har haft ont i ryggen i två dar nu, de kan INTE va bra. Kom hem för ett tag sen. Nä nu måste jag burja avsluta de här inlägget.

Men först har jag en till hot or not...
De här skärpet...

Jag e ganska säker på att de e ett midjeskärp

Puss på er


RSS 2.0