Varförskahonfyllaåridag?

Nu har nea gått hem, hon kom hit och åt lite mellis. Vi hade orientering sista lektionen och eftersom vi cyklade så kom vi hem långt innan vi slutade.  Nu ska vi ner till farmor som fyller år. Jag som vill va hemma! Aja, man får väll gå ner dit och trycka i sig lite smörgåstårta för att få tiden att gå snabbare. Hihi.

Aja
Pussar


Outfit of today

Godmorgon, jag vill som vanligt gå och lägga mig igen men jag tvingade mig upp. Blä!
Dagens outfit:



Den där röda grejen är mig min konstiga datamus

Pussar

Chokladmuffins

Förlåt för dålig uppdatering men jag och lilleman har iallafall pesis bakat chokladmuffins.

Pussar


Inspirationtillheader

Ska försöka göra en ny header och tyckte att ni kunde få se vad jag använder som inpiration:




Visst e dom fina! Tänkte försöka göra nån slags blandning, de kan väll bli ganska snyggt?

Tyckte att jag borde länka:
www.tinkerbella.blogg.se
www.ulivia.blogg.se

(bara för att jag använder dom här headernas som inspiration betyder inte det att jag försöker kopiera)
Aja
Pussar

Me today 289

Nu e jag hemma, har målat ena handens naglar med chockrosa naglellack. Så kul har jag.
Här kommer iallafall dagens outfit:



Kunde inte få med benen i webcamen :O
Jag har iallafall jeansleggings från bikbok på mig.

Pussar

Morgontrött

Nu har jag vaknat och ska fixa mig lite. Har riktigt svårt att vakna, skulle lätt kunna somna om igen.

Aja
Pussar

Liten uppdatering

Nu har jag städat lite så de ser inte såå stökit ut. Jag har ätit lite mat och druckit te (omg, jag håller på att bli beroende)

Aja, liten uppdatering
pussar

Söndagar e sämst

Nu har vicki gått och jag ska städa. Jäääätteekuul. Aja, snart kommer mamma hem oxå, hon skulle träna :( Aja, städning va de ja.

Pussar

Me today

Nu e jag uppe! Ska snart möta upp vicki som kommer hit. Har på mig detta, funderar på att byta jeansleggingsen mot nåra glansiga, tycks?

Tröja gina linne hm jeansleggings bikbok

Pussar


Kakor och täby

Trött, trött, trött. Vill gå och lägga mig men klockan e elva! Fan heller! Jag e nog såhär trött för... först väckte mamma mig vid åtta för jag va tvungen å baka till vi skulle sälja nere på stan. Vid två åkte jag, becca, jossan, rochelle och nora till täby. Köpte tröjan på bilden (man ser ju hur kul jag har nu^^) Vi stack hem en halvtimme efter stängning och nu sitter jag här.


Kollade på denhär och jag ääälskar den men jag köpte den inte (ångrar mig lite nu)



Aja
Pussar

hemligt?

Nu har jag fixat present och ska sticka om typ en kvart. De finns inget inlägg om dehär så bli inte oroliga. De e bara lite hemligt.

Pussar

tee

Ska välja kläder, duscha, göra te och lite annat innan jag e klar för kvällen. Ville bara uppdatera lite.

Pussar

Idebrist

Hemma! Ska laga lite mat (okej, rester) sen blir de läxor. Inte skitkul direkt. Visst låter potatismos och falukorv som gourmemat? ^^
Aja, vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag tänker avsluta här.

Pussar


...

Sen skulle vi iallafall stressa till jumpan och alla sprang och bytte om på toan. När vi tagit bussen ner och väntat ett tag så kommer jumpalärarna och säger att vi inte ska ha jumpa. De skulle ju va en överraskning i aulan ju. De hade ingen sagt till oss för ingen hade ju nån koll på att sjuorna skulle ha jumpa sista lektionen. Då fick vi antingen rusha tillbaka till skolan och lyssa på rektorns hejdåtal (han ska sluta) eller gå hem på en gång. Jag och Nea bestämmde oss för att gå hem till henne och göra lite läxor. 

Sen ringde mamma (jag svara inte på min mobil som jag hade glömt hemma så jag gissar att hon ringde runt lite först) och sa att jag skulle hem halv sex för vi skulle äta. När jag kom hem så står de massor med mat på bordet och mammas kompis och hennes sån va här. Nu har jag iallafall ätit (både mat och glass)

De va fortsättningen
Pussar

Lokk out for the next one

Hej, e hemma efter en lång skoldag. Vakna halv åtta (tar 30 min att gå och jag börjar 8) Kom iallafall fram, 10 minuter för sent men ändå. Andra lektionen va no, och nora hade lyckats bli sjuk. Hon e den enda jag känner i min nogrupp, gissa om jag kmr slå henne när hon kommer tillbax till skolan. Satt iallafall själv och till råga på allt hade vi en till no lektion senare på dan.

Skriver klart inlägget sen vill bara inte att de ska bli alldelles för långt
Aja
pussar


Hemma


Nu e jag hemma igen. Ska städa lite innan jag går och lägger mig för dendär inspektionen va tydligen imorron. Fick förresten en stor mysig rosa morronrock av mamma. Det är den jag har på bilden.

Måste sticka
Pussar

Simma, blää

Nu e jag hemma och kollar på australians next top model. Jag borde igentligen gå in i mitt rum och packa ner lite badkläder n stuff eftersom jag ska iväg och simma vid 6 men jag fick för mig att de gömde sig nåra tjuvar elr nåt där så jag stannar här x)

Pussar


Sovmorron

Hej på er. Ska till skolan en timme senare än vanligt, thank god. Nu måste jag iallafall välja lite kläder.

Pussar

Aja

Godmorgon och godnatt, vakna när jag igensligen skulle gå och har inte kunnat uppdatera förns nu. SRY! Kom iallafall i tid. Kom just på att jag har sovmorron imorron. YAY!

Aja
Pussar 


Gud vilken kul kväll! Not

Haha, gomorron :P Vakna kl elva (omg) och åt frukost. Halv ett åkte jag mamma och lilleman till mammas kompis som bor nånstans (vid nån skog) och vi gick och plocka lite svamp, fick ihop typ tre dl elr nåt. Hehe, "dåligt svampår" Aja, nu e jag iallafall hemma och har lite tråkit. Elr ja, ganska mycke tråkit, ska igentligen rensa ut extragarderoben som e full med väskor, gamla kläder, badkläder och lite annat som jag bara slängt in när de e akutstädning x) Hittade bland annat min handuk förra veckan den hade varit borta i typ en månad, hade inte torkat där inne, Usch! Aja, hoppas att de går bra ^^

Pussar

Missa vadå?

Nu har män som hatar kvinnor slutat och vi har planerat in dödligt vapen på schemat. Måste sticka, man vill ju inte missa nåt!

Pussar

Mänsomhatarkvinnor

Bestämmde mig för att gå hem från vicki, de e väll typ 3 km (omg!) Tog 45 minuter ungefär. Nu har jag iallfall lite godis och ska kolla på män som hatar kvinnor, den ska va skitläskig har jag hört. Aja.

Pussar

Puppy poop

Nu har vi vaknat och ätit frukost. Jag bjuder på en liten konversation:

Vicki har en tröja med betty boop på, ska berätta de för mig (av nån anledning)
Vicki: Kolla min tröja...
Vicki:... Puppy poop
Jag: (skrattar ihjäl mig) Haaahaaa, BETTY BOOP. Haha!.. Hundbajs!
Aja kanske inte så kul... men liite?

Pussar

Allt kan inte va så enkelt

Nu e jag hoss vicki. De tog ett tag, först hade jag glömt nyckeln så sötaste lilleman kom så vi kunde mötas och han kunde ge dom till mig. Efter jag hade kommit hem och packat allt för att sova över och sprungit till bussen så kommer den inte! (bussen alltså) så jag fick vänta i 20 minuter. Men nu e jag iallfall här och vi har gått ner till ica och köpt middag. Vårullar blir de. MUMS!

Pussar

Färsk frukt...

... e jag riktigt sugen på nu. Aja, e iallfall hemma nu. Lyckades duscha så nu e jag glad, jag e inte så glad på mina kläder däremot, dom vill inte samarbeta och bara sådär magiskt match ihop sig på nåt snyggt sätt, neej.

Lilleman visa mig föresten denhär videon...
Kolla här
Hihi ^^
No offence, men den e liiite rolig, elr hur?
Om man kollar på MJs "bad" oxå så blir de ännu roligare ^^
Aja Pussar

ZnuZ

Godmorgon!

Pussar

Städdddaaaa:(

Hej på er, kom hem för ett tag sen. Ska städa nu så mamma kan damsuga. De e nån typ bestiktning så att dom ser att ingenting e fel med lägenheten. Av nån andledning betyder dehär att vi inte får duscha torsdag elr morgonen på fredag. Asså, hur ska jag klara mig??

btw
jossan har min mobil x) Låna den på jumpan och sen skulle hon till bussen. Med min mobil i fickan x)

Pussar


Upp klockan 6

Godmorgon!

Pussar

Natt

Ska "snart" sova, måste duscha och så först men jag kommer inte sätta mig vid datan nå mer så nattinatt.

Seriöst?

Hemma nu. Har ätit tidig middag och kollat lite tv.

Nån busringde mig. Skitkul, jävla töntar.

Pussar


15sep09

Har som sagt sovmorron idag, börjar 9.10
Aja, idag ser jag ut såhär:






Pussar

14sep09

Kom hem kl fyra men jag har som ni säkert märker inte uppdaterat så mycke, eller ja inte någonting alls. Men jag har allfall varit hemma och inte gjort så mycke. Har ingen ursäkt för den dåliga uppdateringen. 
Hatar måndagar, man orkar ju inte göra nånting. Men imorron har jag iallafall sovmorron, finns de nått bättre?? tror faktiskt inte de :)

Mystreriet fortsätter föresten, vem är den mystiska personen som har skrivit en kommentar och låtsats vara jag??

Pussar

Dagens

Gomorron!



Min lilla outfit för dagen :)

Pussar

Teeee

Har 8 rosa naglar, som jag målade med nya nagellacket igår. Dom andra två är nakna sen imorse. haha. Har iaf klivit ur dushen och gjort mig en kopp te. Jag e en riktig tejunkie, iaf på kvällen :)


Pussar


Pyal painsss

Nu blir det snart till att äta. Falukorv, inte favvo men helt okej.
Har valt outfit till imorron så nu måste jag nästan bara ducha innan jag går och lägger mig. Städa måste jag göra oxå, ser ut som skit här inne. Kläder över hela golvet, och man kan ju glömma att försöka lägga sig i sängen som är överfull med grejer.
Har kollat på royal pains, ganska bra faktiskt, blir de min nya favvoserie kanske? Bones har de ju alltid varit förut.
Nu plingar timern och mamma e i tvättstugan, oops!

Blandat inlägg blev de visst
Pussar

xman

De visa sig att de va en fluga. haha.
Men iallfall, vårullarna blev bräda eftersom varken jag elr lilleman vågade gå fram till stekpannan som de skvätte kokande olja från.

Aja
Pussar

BRoms!½!

Mors! Kollar på idol och ska snart göra vårullar med lilleman.
De e en broms i mitt rum, jag e livrädd.
Pussar

vart kan man köpa jätteafron med pistoler i?

När lilleman kolla på dödligt vapen film som jag oxå småtittade på så mäskte jag en grej... När the bad guys skulle ta dom så fick dom gå med händerna på bakhuvet. Men tänk om alla hade gömda pistler gömda sitt jätteafro! Ibland undrar man hur skulle den här världen klara sig utan mig XDXD
Prototyp:

Du kanske inte fattar men då får du väll bara kolla på dödligt vapen, DÅ kommer du förstå x)

Pussar

Creepy

Okej de här e lite läskigt... jag har INTE skrivit denhär kommentaren... nu tänker du säkert att jag har det men sen glömt bort. Men NEJ!
Anlednigar:
1. JAG gör mina smileysar såhär :) och inte =) Har aldrig gjort komr aldrig göra.
2. JAG skulle aldrig veta att buffe stavas med en lite appostrofgrej! Vet inte ens vart den tangenten finns.
3. JAG skriver aldrig min adress i själva kommentaren, reklam elr? Nej men seriöst jag skulle aldrig skriva så.

Creeping me out...

Pussar

Täby once again

Åkte in till täby med nea, de e därför uppdateringen har varit sämst idag. Åkte iaf dit med 11.20 bussen och shoppade, snacka och kolla lite grann. Köpte en tshirt men hade typ inga pengar så den och tre nagellack fick duga. Sen åkte vi hem hit där mammas kompis (som e kock) lagade lite mat. Så vi kolla klart på legally blond och sen the weddingplaner. Efter de slötitta vi på kändisjungeln medans vi sminka oss lite. haha, Länge sen man hade så roligt XD. Hon skulle hem vid halv nio (skulle typ rida skittidigt imorrn) så jag lämnades ensam med tjatig mamma stöket x)

Mhm, de va väll i stort sett min dag.
Pussar


braaaa

God morron *gääsp*
Jag vakna för ett tag sen. Trööött. Men kan inte komma ihåg när jag gick och la mig. Hehe, braaaa.

Aja
Pussar


Fredagsmyys

Nu e de slut på veckan, de e dags för freeedaaagsmyyys

Nu har jag och lilleman just snackat med pappa på skype :) Han har köpt en webcam så vi kan se varandra oxå. Mammas e med sina kompisar och snackar lite så jag och lilleman har fredagsmys. Vi har gått ner till ica och köpt alldelles för mycke gottis som vi nu sitter och mumsar i oss.

Pussar


mina problem verkar så små

Nu ska jag inte sacka efter igen. Så nu kmr en liten uppdatering. Chattar lite och e på pea. Kollar på tv oxå (multitasking) på ett program om en 15årig tjej som väger hurmyckesomhelst, stackarn :( De kan inte va kul. Mina problem verkar väligt små jämfört med hennes. Allt jagville säga.

Pussar

bild från...

0-3cf06006810f89afe64b31b56f5ef624.png

bild från i söndags när jag va med Vicki och jonna i täby :)


och kramar

Hemma nu. Ska berätta vad som har hänt den senaste veckan eftersom uppdateringen har varit skit. 

Pappa åkte till australien i måndags. Kmr inte träffa hnm förns vi åker ner dit i december *snyft* men jag har snackat lite med hnm på msn. Fick skippa sista lektionen så jag kunde följa med till arlanda och säga hejdå.

Har oxå köpt en massa saker bl.a en halsduk, en tshirt och jeansleggings. Mmsar en bild från en av shoppingrundorna sen.

Pussar

At last

hemma skriver sen.

Pussar

Sluta blogga?

Förlåt för jättedålig uppdateringen men motiveringen e borta.  Har iallfal vart i arninge med mamma efter skolan idag. Köpte ett par uggs (jag veeet, so 2008) och ett par mjukisbyxor.
Ska jag sluta blogga?

Pga dehär är inpirationen borta. Mest.

Pussar


Böcker, böcker, böcker

Kom hem kl fem men skulle direkt iväg på middag hoss några kompisar. M, p och millieman åkte till morfor etferåt men jag gick hem. Nu e jag iallfall hemma och jag tänkte visa vad jag har köpt. Imorron. Då visar jag allting som jag har köpt. Nu måste jag slå in lite böcker och så till imorron.

Pussar


Bussomenhalvtimme

Morron sömntutor :) Ska till täby med halv ettbussen så jag måste gå nu

Hooolllaaa

Pussarfråndatorn

Sitter och laddar upp alla låtar från en skiva som mamma köpte iadg. Abolut music 61. Finns faktiskt lite bra låtar. jobbigt.

Pussar

Nomusicthankyou

Jag vet att typ alla redan vet att man INTE ska ha musik på bloggen eftersom de e så jävla irriterande. Jag menar, om man vill ha musik så kan man ha sin egen och om man inte vill ha de så sätter man inte på de. INGEN vill ha nån annans musik som helt plötsligt börjar spela när man klickar runt lite. Jag vet att typ alla redan vet de men jag tyckte bara att ni som fortfarande har musik spelandes på sina bloggar skulle få veta att dom borde ta bort de.

Pussar

Se ditt skolfoto...

Nu ska jag iaf berätta om hur man kan se sina skolfoton eftersom flera har frågat. ringar in de du ska klicka på med gult.

1. Först går man in på www.kungsfoto.se 
2. Sen trycker du på elever ch föräldrar (ofc)


3. Skriv in siffrorna som står på pappret (fråga om föräldrarna om de har pappret om du inte vet vilket jag snackar om) här.


Du måste typ skriva in lite personlig information men sen kan du bara scrolla ner å så e bilden där.
Enkelt va?

Pussar

Uppeee

Nu e jag uppe. Skulle igentligen med vicki till täby men jag tror inte att de blir så eftersom jag tror att hon sover till typ 12 och jag ska till stan och kolla på film med familjen kl 4 (så vi måste åka inan tre) och sen käka middag. Behöver mer tid.
Dagens outfit komr sen eftersom linnet jag ska ha på mig håller på att tvättas.

Pussar

överkänslig, var e du översikten?

Nä nu e jag förbannad! Varför visas inte mina kommentarer på översikten?? Jag trodde inte att jag hade fått några men så kollar jag i arkivet åsså har jag visst några som gömmer sig där. Förihelvete blogg.se! Jag vill ha tillbax min översikt! Hoppas att ni inser att jag bara e såhär arg för att jag e skittrött. Men seriöst. Miss u översikten x)


Come back :(
XD

Btw, I nästa inlägg berättar jag om vart man kan se sina skolfoton.
Pussar

FÖRLÅT

Nu e de där jävla inlägget borttaget. Jag fattar att de va fel att skriva så men jag va ju förfan helt förstörd. Jag trodde seriöst att hon hade lurat mig. Jag skulle inte ha skrivit de från början. JAG VET DE. men gjort e gjort och även om jag tar bort inlägget så e de fortfarande skrivet. Jag fattar om du hatar mig men jag hatar inte dig. Tvärtom. FÖRLÅT!


Legallymuffins

Nu har Nea gått hem. Vi bakade muffins som vi åt medans vi kolla på båda legallyblond filmer och målade lite naglar. Men hon skulle hem innan filmen va slut så vi får kolla klart nån annan gång :) Aja, nu ska jag iaf slå in lite böcker i papper.

pussar

Pussarfr[nhemma

Hemma, snart kommer nea hit.

Pussar

Skooola

hejhej, ska till skolan nu. Berättar om imorron ikväll.

Pussar

Grååååter

Gick in på skolfotohemsidan och fick se mitt kort. Buuuhhhuuuu! De e skitful! Men bara för att jag kan bjuda på mig själv så jävla mycke så lägger jag upp bilden iallafall.


Grååååter!

Pussar

love

Först och främst. Jag snacka med henne och hon gjorde de inte med mening. Sry.

Nu e jag iallafall hemma. Kollar lite bloggar och käkar musli, osså lyssnar lyssnar jag på give you hell på typ högsta volym. Love it. Och när jag tröttnar på den så e de dirty little secret som gäller. Allamerikanrejects junkie x)

Dehär linnet tänkte jag köpa i täby men jag hängde undan de medans vi va på gina. När jag kom tillbax så hade nån tagit de, de första jag tänkte va... "vilken bitch e de som har tagit mitt linne??" hehe. Aja. De e  jättefint.

Bild tagen från My sweet little religion´s blogg

Pussar

Papppaaa!

Vill kolla på ett klipp på pappas data men de finns inget ljud... 

-Pappa!
-Paaaappa!
-Paaapppaaa!!
-pappppaaa!!!!
-Maaaammmaa!
-Vad e de?
-Var e pappa?!
-Gissa!!
-Sover?
-mhm!

Vanliht här hemma

pussar

Pappas mus e cp

Hallojsan (wtf) kom hem från täby för typ en timme sen, jag och vicki fick ett liitet infall (okej mest jag) att vi skulle åka till täby och shoppa. Jag fick pengar av morfar och vicki hade typ 70 spänn (spänn?) så hon köpte mest godis. Köpte inte så mycke men bilder på de lilla komr senare. Nu sitter jag vid pappas data, de e därför jag inte kan ladda upp.

Haha, långt inlägg om ingenting.
Pussar

RSS 2.0