Paket i stora lass!

Ska ner till mormor om en kvart. Typ. Presenter to mee!

Skulle laddat upp en (okej då, flera) bilder. På Bl.a locktången och mitt nya hår. Om jag fick de att funka. Men ni får nöja er med bilder som jag lyckats sno från internet. Menmen inget jag kan göra.


Jaa, där e den.
Men jag måste sticka nu


Happy birthday to me

Gissa vem som fyller år idag och vaknade kl.tre PÅ MORGONEN ? Jag ofc. Har bara fått några presenter men har inte träffat släkten än... tröööööött.


  • Pyjamas som jag fick av mamma, supergullig
  • Örhängen, diddi
  • Blåsapa
  • Platttång


    Sa ju att jag typ inte hade fått nånting ju!


Hemma!

Hemma! H.E.R.R.E.G.U.D vad skönt!!

Guess what!
Jag e tretton imorrn!
Jag e trött på att va tolv, känner sig så jävla liten och barnslig.
Men asså seriöst om nån sa att hon/han va tolv år till dig skulle du ta henne/honom seriöst då elr?? Nej, presis!

På vägen hem stanna vi i tuna park, jag köpte två nagellack och två Ts. Depend nr. 41 och 45 och tsarna kommer från cubus.


E-beth fone home



Ska hem på söndag, jag vill hem på lördag. Mamma vill inte åka hem imorrn. Fattaru vilket problem elr?  Ofta man åker hem dan innan sin födelsedag lixom. JAG VILL HEM! Känner mig så jävla osocial just nu, har vart med vicki två gånger på hela lovet. De e allt. Snyft,snyft jag vill hem, även om jag inte riktigt vet vad jag ska göra ändå.


Har kollat på matchen (sverige vs. england) Stackars han som missa straffen e allt jag vill säga (du fattar nog inte vad jag menar om du inte såg machen)


Men nu ska jag iaf mörda den där jävla myggan som surrar runt datorn och försöker sticka sönder mig. Ett myggbett till är det sista jag behöver.



Vad tyckt föressten om alla småbilder? XDXD


Landet

E på landet, har kidnappat pappas data när han snackar i telefonen. Sry för dålig uppdatering. De senaste dagarna har jag badat, badat, shoppat och badat. Hehe de enda jag har fått är ett par foppatofflor (fejk ofc) Aja men jag, måste nog gå nu.

Btw
Fyller år på måndag, vet inte om jag ska ha nån fest eftersom jag är en hemsk partyfixare.


Attbråpåingenting



Hehe, asgarv!
Gillar ärligt talat sången

Btw
Köpte jeans (drdenim)

Puss

JAg kommer allldrig lämmna er igen, never! Men iaf, ska till täby idag, köpa ett par cmjeans (mina gammla har gått sönder dukangissavar) Men jag e såå sugen på ett par acne, vet inte varför. Men dom e skitdyra elr hur?
Men jag fyller år på måndag (om 8 dar) Såå om jeansen e för dyra för min budget får jag väll bara önska mig dom.


Fången på en ö

Sry för dålig uppdatering men min data funkar inte och jag va fången på en ö... faktiskt.

På midsommarafton åkte vi med morfars båt till ramsö. Vid tretiden gick jag med killarna till barnfirandet (fiskdamm, dansande och leksakslotteri) De va ju kuuul. Till middag åt vi jagharglömt under en stor pressening som skyddade oss mot regnet. Vid 11/12 tiden gick vi till dansbanan och kolla på fulla vuxna som trodde att dom såg SKITCOOLA ut när dom dansade. hehe. Sen fick vi sova i mosters kompis hus. Resten av dagen blev mest studsmattehoppning. När vi åkte hem igen svängde vi förbi mormoromorfar och åt pizza.

De va väll allt för nu

En gång är en gång

Hälllö. sitter här hoss vixpix och har just ätit mat. Pyttipanna, hamburgare och nåra pommfritt. LYssnar på


Björn rosenström- En gång är ingen gång

Hehe, lyssna själv!


Dataneerd

Hejhej
Sitter hemma. Vicki ska ringa snart men hon sover typ till tolv när hon e ledig, de e ja bara jag som vaknar kl åtta.
De va halvkul hemma hoss sysslingarna, den lilla (9åriga) tjejen tyckte att jag va jätterolig.

Btw
Har fått nytt tangentbord och mus (trådlöst) och så har jag avinstallerat sims tre, de krasha hela tiden.


De e sommarlov på måndag (ientligen)



Hello my darlings, how u dooing?

Sitter å fixar me bakrunden, med pappas latop i knät.

Ska till sysslingarna idag, blääää. Lessen att jag måste säga de men såååå tråkit. Antingen får jag leka me barnen (som är hälften så långa och breda mig) eller sitta å äta gammal ost med nån hemmagjord marmelad med dom vuxna. Om jag inte känner mig så sugen på nån av dom alternativen så får jag sitta mobbad i nån obekväm soffa i nåt mörkt rum å spela mobilspel (vilket ärligt talat blir skittråkit efter fem minuter) Såå jag får som nåt wannabee barn springa efter dom hoppiga tioåringarna. Splusshsplääshbläääsh (typ som "ååååå vad tråkit" på mitt språk) 
Kan inte ens hitta mitt ds, kan alltså inte nörda mig i baksätet medans vi åker.

Aja men om igår
Skolavslutning. Blött. Kallt. När jag kom till skolan upptäckte jag att min topp syntes igenom överdelen på klänningen. Och sen frös jag som fan. Men de va ju ganska bra ändå om man tänker efter, för jag va ju tvungen att ha min kofta på mig (för att överdelen på klänningen inte skulle synas) och ingen tyckte de va konstigt för de va ju skitkallt. Men iaf i tåget tappa jag skon och de va ju jobbigt att ta på mig den igen eftersom tåget fortsatte utan nån sympati för min stackars sko. Sen när vi kom ut ur kyrkan (en halvtimme innan vi gick in) burjade de regna. Fick sjuss av Bea
TACK BEA! Bea ska byta klass till nästa termin, men jag räknar med att vi ses på lovet, mellan alla andra grejer hon skulle göra.

De va väll typ allt, a juste sims tre funkar nu oxå.
Pok
Isa

FÖR DIG SOM INTE ORKADE LÄSA ALLT DE DÄR

  • Jag fixar med bakrunden
  • Jag ska men vill inte till sysslingar
  • Skolavslutningen va ett misslyckande
  • Tack Bea!
  • Sims tre funkar
  • Hejdå

spöregn

0-119b7d4885dcfd0eee363d8b1ace755e.png

Sitter här på hamnkrogen med pappa morfar och kusinerna, har ätit en köttbit. Va tvungen att byta kläder, de spöregnar.

Berättar mer sen
Pok
Isa


Snart har jag SÅÅÅMARLÅÅÅv

hello evrej baddi. Sitter här å lyssnar på the voice, å bloggar förstås. har skolavslutning idag. E redan klar. Jag å vicki åkte nämligen lite sådär spontant till täby igår å köpte acsessoarer (eller jag gjorde de iaf, stackars vicki gjorde typ ingenting) så allting va klart redan igår. Va tvungen att ta på mig en lång kofta för att inte frysa ihjäl, men nu svettas jag ju istället. Orkar bara inte ta av mig den. Aja ska nog gå å fixa foundationen nu.

Seee yaaa
Pok
Isa

brännboll

0-288b09ac4d8358ea659c5939d3541bb3.png

Min Nagel gick av när jag spela brännboll med marcus klass, tre dar innan skolavslutningen!! Jag kommer nog aldrig spela den jävla sporten igen. Bara traumatiska minnen!


weirdgubbeiköket


*Dom har målat sånahär på gatorna runt skolan nu, attbråpåingenting lixom*

Håme att last. I köket sitter mamma, pappa och nått par som vill köpa lägenheten, utan mäklare. Han e helt weird och frågar massa konstiga frågor hela tiden, grejen är att han snackar med nån weird brytning så jag fattar inte vad han säger. Han ger inte upp heller. Jag och lilleman sitter inne i pappas rum och kollar på jönsonligan. Vill bara att dom ska gå nu.


Filmkväll


*vad kvinnor vill ha*


*Kåålaa*

Jag och lilleman har filmkväll, mama å pappa e på nån födelsedagsfest. Har käkat en jävla massa godis å popcorn. Är helt hög på cola, hehe. har kollat på vad kvinnor vill ha, inte lika bra som jag kom ihåg, menmen. Lilleman vill av nån anledning stanna uppe hela natten, de e därför vi har laddat upp med cola (koffein) och annat som man får sockerkickar av. Vi ska kolla på saturday night live (om jag inte lyckas somna först)


BArnSlig


*rosa nagellack, fick de av mamma nån gång*

Såå, de funka ju å mobilblogga (YAAAY!)

Gissa vad... håller på å ladda ner sims tre (NEEERRRD) men seriöst, jag har villat ha de där jävla spelet sen jag va tio, nu har de äntligen kommit ut och helt plötsligt har jag växt från sims! Fan va sorgligt. Menmen ska prova de nu iaf, se om de e så kul som jag har trott (sen jag va fucking tio) 


tänkte bara...

0-2d389a6aa2f46e4f7182822438ddf266.png

tänkte bara kolla om de funkar (mobilblogga)


Tersday

Torsdaa e här, sry för dålig uppdadering men min data funkar inte. Har snott pappas bärbara nu.

Igår va de ångbåtens dag, halvkul men becca emma och bea va där, norea oxå men hon gick runt med carro. Sålde kakor till klassresan (som jag inte ens ska me på) även om det inte gick så bra. Jag, bea, emma och becca gick och försökte sälja lite innan becca gick, efter ett tag gick bea oxå sen hade plötsligt allt sålts. Runt tio va vi hemma igen, men jag hade inte ätit midda så då blev de macka men jag gick inte å la mej förns typ halv tolv och vaknade inte förns halv åtta, fick skita i musiken på morronen.

Attbråpåingenting
Jag vet inte varför men i typ två veckor så har jag direkt när jag kommit hem satt mig framför tvn med en filt, frusit och sommnat en liten stund. Weird.


RSS 2.0