Spat woman

Jag har inte skrivit på ett tag så jag tyckte att de va dags, jag har inte joggat idag men jag gick fram och tillbaka till yogan som jag inte gick på, hehe. Men vem går ensam?? Igentligen?? Jag har en ny grej som jag kallar spat-woman. De går ut på att jag gör spiderman moves med batman plåster på "rock fingrarna" allstså lill och pek fingrarna. Jag har de igentligen för att jag bet av naglarna men jag är nu super(irriterande)superhjältinnan spat-woman. HEHE.

Jag mår bättre nu
Pok
Lissy

Fatso

Gissa vad... jag har gått ner 2 kg den senaste veckan!!
Jag tror nog bara att de e för att jag inte har ätit nånting på typ hela veckan, asså varför ska man äta när man inte e hungrig??

Försiktig kram
Lissy

hosthosthosthost

Jag orkar inte skriva så mycke, jag fick just ett "må-illa-moment"
men iallafall jag har hostat hela dan. Mamma köpte tabletter mot hostan men mot fel symptom. En halstablett mot ont i halsen och små tabletter mot kortvarig hosta med segt slem. Jag har ju LÅNGVARIG hosta utan segt slem och jag har inte ont i halsen!!


Skit på rej å va glad

Lissy

Försiktig Kram
Lissy


eeeeeuuuuu!!!!!

Jag har inte direkt blivit bättre på sistonde :(. Gissa vad som hände. Igår när jag gick och la mig började jag hosta, inget ovanligt. Men jag började hosta sånadär hostar som kommer ibland såna som kännns som dom kommer längst nerifrån magen och som låter annorlunda typ som en anka. Typ. Och efter fem minuter av  *Host* *Host* *Höäåöääåst* *Host* kräktes jag över hela golvet, EEEEEUUUUU!!!!! Jag fick kräk i håret men plussidan är att jag iallafall dusha, jag har inte dushat sen i lördags som ieförsig är ganska väldit eeeeeuuuuuit.

Aja
Försiktig kram
Lissy


Skavsår

Imorse vakna jag halv fem, svettades och kände mig snurrig. Sen somnade jag om men vaknade igen efter fem minuter. Jag fortsatte så till kvart över sex, då gick jag upp och satte mig på soffan, där pappa låg. Jag kräktes och tog en alvedon. Sen satt jag mig och kolla på tv och satt halva dan vi datan. Hela dan har pappa försökt tvinga i mig c-vitamin brustabletter, du fattar inte hur äcklig den där drickan blir!
C-vitamin
Jag har fan skavsår under näsan av all snytning :(


Försiktig kram

Lissy


Save the bikini

Jag har hittat världens bästa bikini på stadium (på nätet) som jag hade tänkt lägga in en bild på;
BästBäst
Jag hittade mitt gamla favvospel som jag nu är helt beroende av "Save the sheriff" jag bara ääälllssskkkaaarrr den lilla grisen :D

Fk

Jag kanske inte ska pussas när jag e sjuk så glöm Pok så ger jag dig en försiktig kram istället :D

Sjuklig

Jag är fan sjuk, Har ont i huvet och orkar knappt röra mig. Sov just två timmar på soffan.
De kanske är min kropp som straffar mig för att jag åt lördagsgodis igår :(

Pok
Lissy

Lördagsgodis, dumma mig!

Att inte äta lördagsgodis gick ju åt helvete, jag åt en hel påse malaco truly och halva lillemans påse. Jag åt ingen middag så de enda prutteinerna som jag har fått i mig idag är dom som fanns i den fettiga kycklingen på burgerkings kycklingbaugette :(
Btw
När jag va i arninge idag köpte pappa ett par skor till mig :D men jag får nog vänta med att klippa håret till nästa helg.
Länken till skorna finns här:
http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Kangor-boots?art=243989

Pok
Lissy


Hej, Hej

Idag e de lördag, som du säkert redan vet. Jag har betämt mig för att inte äta lördagsgodis på en månad, de blir svårt!!
Idag va jag ute och sprang på morronen på vägen mötte jag min gammla fritisfröken,en tant som jag inte känner (så  vitt jag vet) mensom pratade me mig och Roland, Marcus och Hero. Roland blev lite chockad när han hörde att jag sprang spåret  varje dag eftersom han bara känner mig som lat och jag halvljög för jag har ju ientligen bara hållt på sen i måndags :P 
Btw
Roland är Neas pappa, Marcus är hennes storebror och Hero är deras grannars hund som dom får passa ibland.
Btw (igen)
Nea klippte sig i fredags, kort, mamma såg hennes nya frsyr men hon ger mig inge fakta, jag får väll bara vänta tills måndag.

kram
Lissy

Orkar inte

Orkar inte skriva idag, fixar nog mest utseendet på min blogg.

Kram <3
Lissy

Yoda :P

Idag va jag på yoga... ensam, de kanske inte låter så konstigt men alla i hela yoga gruppen e i par. Jag vet inte vad som hände me Norea (och alla hennes kompisar) men Vicki hade käkat nåra piller me morfin i så hon va helt drogad.

Ha re bra
Lissy

Oversized t-shirt??

Igår va jag i täby me vicki, och jag köpte ett par jeanstights från vero moda och en klänning från Salt. Jag skulle vilja ha en oversized t-shirt som man kan ha som klänning men den enda jag kunde hitta va på nelly och jag har inte 400 kr att spendera på en tröja.
Idag började  skolan igen efter helgen och förutom att jag gick till och från skolan så blev jag också ganska trött på jumpan och när jag kom hem joggade jag spåret, duttiga jag!!

Ha re bra
Lissy

Tuggummi... var är du??

Idag ska jag till täby me Vicki idag.

Du vet dom där tuggummina som jag berättade om i "MULA MIG... NOT!" Asså jag kan inte hitta dom!! Aja nu ska jag leta i min jackficka.

Bye
Lissy

Oj...

Jag kolla just på melodifestivalen med hela familjen. Jag va såååå inte berred på att Malena Ernman skulle vinna, men så blev de. Udda.

De va allt foks!
Lissy

Först gången... någonsin

Idag åkte jag slalom me Nea, för första gången. Jag ägde ju!! På vägen hem stannade vi på nån ny affär som hade skitmycke rea, jag hittade en sommarjacka som kostade 1000 men 300 på rean och jag fick den inte!!

ha re bra
Lissy

Mula mig... NOT!

Idag när jag va på väg hem från skolan gick jag med Nea och Norea. Jag och Norea gick först tilsammans, sen mötte vi Nea och när Norea svara i telefon så då började jag och Nea prata. Sen slutade Norea (efter viss övertalning) prata i telefon. Då började vi mula och kasta ner varandra i snön, jag va inte me från början men jag blev lite sugen på att kasta ner nån i snön när Norea kasta snö i mitt ansikte, Varje gång (två) som Nea kastade ner Norea i snön så kastade Norea en snöboll i MITT ansikte!! Aja, jag HOPPAS att hon inte gjorde de med meningen. Vi pratade jätte länge (en timme) innan vi kom hem till nea, då skildes min, Noreas och Neas vägar... eller asså jag och Norea fortsatte gå lite till tills de va min tur att svänga av. Vid statoil köpte jag tuggummi men honung och citron-smak, först smaka de skit men efter några tuggor smaka de gott... faktiskt.

Kram
Lissy

Olle, Olle, Olle...

Om jag ska va ärlig så tyckte jag inte om blogg.se först när jag bytte från bloggspace eftersom jag inte trodde att man kunde göra de personligt men de visade sig att jag hade fel, se själva, kolla in min header. Världen bästa, gjorde den själv *stolt*

btw
Månadens barncitat:
Jag satt och å middag med mina kusiner och av någon anledning kom vi in på ämnet bebisar;
Olle 4-5: Jag har aldrig varit bebis
Mamma, 41: Jo, du kom väll inte ut ur mammas mage som en stor 5 åring?
Olle: nääää...
(och för en kort stund trodde jag att de satt en smart liten kille på andra sidan bordet tills min andra kusin fyllde i)
Nils, 7: ehh... han e fyra
Olle: PRESIS

Hehe, du kanske inte fatta men de va iallafall kul.'

kram
Lissy

hej

Hello igen,  jag har inte bloggat på skitlänge känns de som.
Jag va på yoga me Norea och hennes kompisar från fem till sex.

Månadens äckel: Färjan-Håkan, jag fattar väll att man vill göra de mesta av de när man är i tv och de e väll okej men han e såå äcklig asså jag tror att det bästa ordet man kan andvända är sliskig, jag gillar de inte.

Aja, jag orkar inte skriva mer idag.

Kram
Lissy


Finally

Efter mycke svärande kunde  jag äntligen logga in, hehe
De har inte hänt nåt spessielt så de blir ett kort inlägg, om ingenting...

hej

hej, nu har jag börjat blogga igen asså jag har aldrig slutat bara bytt blogg igentligen men iallafall...

kram
Lissy

RSS 2.0