Visning fisning

Jag e tillbax. Jag åkte inte till täby idag. Vicki skulle på nån grej med hennes mammas mosters man (??) som har gått bort. De e lite jobbit eftersom när vi har bestämmt att vi ska åka till täby så blir de aldrig så eftersom de alltid e nåt annat hon måste göra, jag vet att de inte e vickis fel, de kan ju lixom inte hon veta, de e inte hon som planerar de. men endåå.

Hade en visning idag och ska ha en till imorrn. Öhhh, de e så jobbit, jag vill ju ändå bo hemma ävehn fast de e visning å så men de får inte va nåt stökit alls, de e skitjobbit. Jag ska välja kläder nu, ett problem mindre imorron.


Heta lilla jag

De e ju allvarligt bara jag som kan lyckas med nåt sånt här! Vi hade ju loppis (t.r.å.k.i.t) och de va skitvarmt så jag tog ett linne och shorts. Jag brände mig. Så nu är jag jättevarm och rosa (het XD). Jag lever ju fucking drömmen.

Imorrn ska jag å vicki till täby. hennes (javenne) typ fasters man elr nåt e död vilket är jättesorgligt eftersom hon vart hoss honom ganska mycke genom åren. Hoppas bara att de inte påverkar shoppingturen imorrn. Har pengar att spendera!



Voicetime

Jag e så trött, tror inte att jag somna förns typ halv ett, och jag vet inte varför! Fast... jag sov ju en timme när jag kom hem. Men aja de får funka.¨

Upp, upp och iväg! Mot thevoiceland!

Aha... kul??

Im back, såm vanligt. Har tråkit. Jag borde dusha nu, igentligen... för de e skitjobbigt å vira in håret i en handduk, gå å lägga sej och vakna med tovigt och blött hår. Men endå. Åkte med mamma till täby igår. jaa. Köpte ett linne. Juppjupp. tror att jag just krashade min mobil... oops. Juste, grejerna från roligaprylar kom igår. De enda jag köpte va en nagelfil som såg ut som en frukt (den gör de fortfarande)
Men nu ska jag inte tråka ut er nå mer.


GRÖÖÖÖNNNNan

Jag vill... som alla andra ungar i hela vaxholm... åka till grönan. Mamma och pappa kanske köper guldkort, om jag åker tillräckligt ofta, jag måste bara hitta nån å åka mee. Vicki, jag räknar med att vi ska åka åtminstånde en gång på sommarlovet, becka ska ni åka? Jag lovar att inte va jobbig! Norea?? Bea??Nea??

Om du har missat de så har jag skrivit ett längre inlägg längre ner 




UNIVERSALNYCKELN!

Gissa vad... Jag har varken min väska eller min jumpapåse. Har, hehe, tappat nyckeln... igen. Jag skulle få ut väskan ur skåpet med hjälp av vaktmästaren och hans magiska kan-öppna-alla-skåp-nyckel. Men självklart va de ju inte den vanliga vaktmästaren, utan en annan eftersom den vanliga (jag har glömt vad han heter, Okej!?) e typ sjukskriven nu. Den nya vaktmästaren var (är) övertygad om att de inte finns några magiska nycklar. Norea var med mig och vi hade kommit in på hans kontor, de lät typ såhär...

Vaktis
- Det finns inga nycklar i ditt kuvär här (vänder på kuväret och skakar)
Jag     
- Nä, jag vet
Vaktis
 -  Jaa, det finns inget vi kan göra, var har du nyckeln?
Jag     
- Jag har tappat bort den, men de finns ju universalnycklar som man kan öppna alla skåp med.
Vaktis 
- Nej, ditt kuvär är tomt (vänder på det och skakar igen) Nixpix.
Jag     
- Aa, men det finns en nyckel som går till alla skåp
Vaktis
- Nej
Jag     
- Jo
Han    
- Nej
Jag    
- Jo
Han    
- Nej
Jag    
- Jo!, han öppnade med den förra gången.
Han   
- Men ditt kuvär är tomt (skakar på det igen)
Jag     
- Jag vet, de e därför vi behöver universalnyckeln!
Han   
- Men du har ett kvitto här där det står att du hämtade ut nyckeln den 22 i första (jag kommer inte ihåg exakt)
Jag    
- Jag vet, men den har jag hemma!
Han   
- Men då får du väll gå hem och leta
Norea ( som har fnissat ett tag)
 - Men hur ska hon kunna hitta den hemma och hon tappa bort den i skolan?, hon hade den ju på morronen
Han hör oss inte.
- Men det finns inga nycklar här, nöööuuu käääjs. Nixpix.

Vi gick därifrån och då var norea tvungen å sticka, hon skulle möta Carro.
Jag gick å leta lite innan jag gick hem. Utan väska eller nycklar. Har ett annat par nycklar hemma som jag har hittat nu.

Imorrn ska jag å mamma till täbb. (Ingen fara Vicki vi ska fortfarande dit i helgen!)

Långt inlägg elr hur
Seeee yaaaa


IGÅR

09.00 Mamma väcker mig
09.30 Jag går upp
10.10 Vi åker till tibble simhall
10.35 Jag och lilleman badar (BÅÅrinng)
Sen äter vi på burgerking, efter de åker vi in till stan köper två baslinnen, kollar på bio. Och åker hem.
Jååbit!

Idag ska typ jag å mamma in till täby. Vi han inte kolla ordentligt igår.

Jag har insett att jag har vill ha tre saker som e i spets nu. bikinin, ett par skor och min skolavslutningsklänning. Alla men åtminstånde lite spets i.

http://www.dinsko.se/Dam/Modeller/Ballerinor.aspx?art=242918&image=_B de e tydligen nånting fel med dinsko hemsidan, man kan inte spara bilden eller använda html såå länken till skorna (som skullle passa perfekt till min skolavslutningklänning) är här istället.

Seee yaaa

Sjhjdssdjhdjk

Hääj. Vad gör nii?
Har liite bååringg nuu.


LIndäääx

 VA hoss vvickkki idaag.

Hitta en bikini (såg den i busskuren) från lindex, jag ska ha den!
Lindex Shop Online - Bikiniöverdel
Lindex Shop Online - Bikinitrosa

Kan inte riktigt bestämma mej för vilken färg som e snyggast på den här, vad tycker du?? KOMMENTERA
Lindex Shop Online - Linne
Lindex Shop Online - Linne

Harebra

GGGGGGLLLLLLAAAAAAAASSSSSSSS

Jag vill antingen bada, fika på stan eeelelerrr åka till täby. VVIIIICKC KKKKIIII!. Jag ska ringa henne nu.

SEEEEEEE YAAAAAAAA

Nooo... YOUR a sexy thing!

Idag va sista dagen i skolan för den  här veckan, ONsda!!
När jag kom hem började jag laga middag, fyra små Pizzor å en kaka, men... jag börja inte baka förns klåckan sex. Hehe.
DU kanske har märkt att gillar att skriva för många bokstäver å stava på mitt sätt, men...öhm...de e helt enkelt jag.
Hela datalektionen (och rasten innaan) sjöng jag å norea på "you sexy thing" och flummade oss skitmycke. Måndagar å onsdagar (bild å data) e våra flummmmmmmmigaste moments i veckan.


Kolla kläderna och den weeeirdda killen längst fram XDDDDD

See yaaa

Vixx

ÄÄ hoss Vicki. Har just ätit hemmagjord daijm, lyssnar nu på pink på högsta volym. Vickis bloggmeny e helt cp. Juppjupp jag ska hjälpa henne att ficksa den nu, har inget val.

See yaa

BBLLLÄÄÄÄ

Har liite bråttom
Ska på föräldramöte snart (jaa, föräldramöte, alla måste va me idag :,( ) Seee yaaa



Gissa vad, ööööööö

TYp halv två ska jag till mormor och därifrån ska vi åka ut till en öööö, moster. Bååååriiiinggg.


Haha, försök få de så städat!

När jag kolla på min lägenhet på nätet och tänkte bara va lite elak och gotta mej i att de ser så fint ut sååå...




Visst e jag dumm XD


Gina tricot

Tuddelliluu, de e freedag!!! Jag e så sugen på en benåjerrys, men jag käka en förra fredan å mamma tycker att de e mycke en glassSÅÅ, jag vet inte om jag får de...
Kläder från gina tricot...


Såååå snyggaa


Johan Palm

GissA vad jag gör??
Lyssnar på emma lee och hoppar runt i mitt rumt som nån jävla groda på crack elr nåt. Ser ru, de e de här som händer när man tar bort tvn från mig, nu e jag ett Johan Palm fan! Fan ta er, tvborttagare!!




TV... come back!!

Im gonna fuckin die!!!!

I morse kom nån och tog kort på lägenheten, allt behövde va undanstädat, och dom har faktiskt rätt, de känns mycke större nu. Men... dom tog bort TVN!! och nu vill inte mamma sätta tillbaks den (den e skitful) så jag måste klara mig UTAN TVN! Jag får av nån anlednig inte kolla på tvn i mitt rum heller, jag kan inte kolla på vänner nu! Och när jag desperat föröker få tag på vänneravsnitt på nätet så tycker inte han (pappa) att jag ska göra de heller!  jag e pissförbannad på pappa nu, de e han som e hemma, lättast å va arg på för tillfället.

Tv, i love and miss you

Dataa

Nu har jag data, igen. Sitter här och gör som vanligt ingenting. Juppjupp. Datalektion, Jag tror att dataläraren vet vad jag håller på med, men han säger ingenting.


Noreas inlägg

Taget från www.hallonskallarna.blogg.se :
Carros kanske framtida skolavslutningklänning


Rutmfl

Kolla på denhär, så fin!!


Volang Long Shirt SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COM


Sommarlåååv!



Visste du att de e sommarlov om exakt... en månad och en dag!, fattar du har lite de e?? Vet du... jag har lixom insett att jag inte alls vet vad jag ska göra på sommarlovet. Asså såklart jag ska till stranden å så men jag menar mer, åka in till stan, grönan! Vicki! Hela sommarlovet, du ska va me mej! Av nån andledning har jag lixom tänkt på sommarn som om jag ska va inne i stan och shoppa i blusiga blusar, shorts och sandaler. Men jag tror inte att min budget räcker till at shoppa varje dag i två månader XD


Gå natt

Good night everyone

Pok
Isa

Jag behöver cola!

Jag somna inte förns typ helv fem igår, Sjukt! Men jag vakna typ halv tolv. Asså du tycker såkert inte att de e konstigt att vakna halv tolv på helgen, men jag vaknar typ 7 alla dar, spelar igen roll om de e helg eller inte. Jag kom fram till att jag va så pigg för att jag drack typ fem glas cola när jag kolla på da vinci koden. KOFFEIN! Jag kollade på saturday night live och sen "stepmom" me julia roberts, bra men nittitalig film (1998) Jag gjorde en liten scrappbok också.

Idag ska jag till täby, med pappa och lilleman, tänkt köpa en klänning, om jag kan hitta den...

Pok
Isa

Da fucking vinci

Har just kollat på da vinci koden, bra film (även om jag bara fatta typ halva :P) Klockan e kvart i ett och jag e inte ett dugg trött. Jag borde sova men jag e ju så... så... pigg. Pappa sover på golvet framför tvn (fråga mej inte varför) och lilleman gick å la sej för länge sen. Mamma e på kryssning med sin bästa kompis (annika) Tänte kolla på saturday night live nu.

Pok
Isa

Cypern...?

För några dar sen (har bara glömt å skriva) kollade jag å mamma i nån kartbok, eftersom jag verkligen suger på geografi. De visade sig att amerika inte ligger i afrika och att cypern inte ligger på island. PHYCO! Jag har ju lixom alltid trott att de e så, de visar bara hur dålig jag e på geografi. Fick 2 av 31 rätt på geografiprovet förra terminen (!!) Nu har jag satt upp en liten karta som jag har ritat själv på väggen breve min säng... hoppas att de hjälper.

Aja tyckte bara att ni skulle få veta...
Pok
Isa

Flytta i maj??

I morse kom de en gubbe (tror jag, va i skolan då) som skulle titta på lägenheten och se hur mycke vi kan få för den. Dom ska typ fotografera den 14 och till dess måste allt va rent, sååå jobbigt, vi måste lålla de rent i typ sex dar till! Haha, skulle villa se vår famij klara de! Jag fattar bara inte varför vi måste fota nu, vi ska ju lixom inte flytta förns november-december. weird.

Btw, reklam

kinder maxi reklamen:
Där en kille och hans pappa sitter på en bio och pappan äter killens choklad och ger honom ett tomt papper, disturbing! Han ska ju bli arg, killen fick EN LITEN chokladbit och så äter hans pappa upp den! Men han bara ler!

Lambi reklamen: Mjukt och trendigt... aha... sen när torkar man sej med nåt trendigt??

Vicki tvingar mej att fixa hennes header, men jag orkar inte mer. Har ändrat min egen, om ni har märkt de...

Nu ska jag kolla på mr å mrs smith (femman)

Udda inlägg elr hur!
Pok
Isa

Home

Hemma igen.. juste skulle berätta om kastellet nu;
Skolan börja 8 (svenska) och en en timme senare va vi på kastellet-ön (??) Jag och norea fnissade (som vanligt) typ hälften av tiden, eller åt minstonde kvävda skratt. Sen efter visningen, med en guide - som såg ut som en svensk och gammal ross från vänner -  så fick man gå runt själva och kolla på saker. Jag, Emma, Bea och Norea drogs av nån anledning till giftshopen men när vi hade gått där ett tag, de satt lixom inte ens nån i kassan, så jag fick en ide... jag hade nämligen sett gammalt trähus (??)  längst bort så de fick bli en bild på norea där :P Sen kom nea med oss på vår lilla resa efter att hitta posevilliga vaxgubbar och annan poserbar utrustning :P Efter att ha gått i typ hela fästningen och tagit så många onödiga bilder som möjligt tog vi ett skolfoto utanför på nån gräsplätt. Juppjupp, de va ju kul.

Pok
Isa

Data

Data, data, data har typ skrivit om de här inlägget tre gånger bara för att... lixom. Data läraren e här HELT TIDEN, jävla adrenalinkick, kan behövas nu.
Känns lite som jag e i ett sånt där dataspel som man ska göra saker och sen sluta presis innan nån kommer, du fattar säker inte men de e iallafall så. Länk till ett sånt spel:
http://www.girlsgogames.com/game/Kissing-During-Work.html

Juste vi va på kastellet tell you later.

Aaaah va läskit!!!!!!
Alexander stands for puma
Pok
Isa


Trååkit

Har just städat ovanpå hyllan (har typ nåt städberoende) som jag inte har städat nån gång (sex år) så du kan ju bara gissa hur mycke damm de va där :P
Okej nu ska jag sluta blogga om de, städning asså, e inte så kul för nån ientligen.

Kollar på mentalist, liite på desperat hosewifes men e mest på datan. ojojoj va kul, elr hur??

Slutar typ tio i två imorrn så de e ju kuul.







Pok
Isa

mina grejor

Som om du skulle villa veta, men ändå... Här komme rmin favvo saker (skönhet) som jag andvänder typ varje dag.

O Malavas nagellack
o
72 nice
--  freshy
o  --  nånting (har glömt de hoss vicki)




(ingen av bilderna är mina, tagna från google)

O Cassis rose shower gel, dushtvål som luktar jättegott!!



O Dream matte powder
, 07 sand, puder, har inte mycket annat att säga



O Dream matte mousse, 30 sand, bra krämig foundation
O Ocean mist, saltvattenspray, luktar gott och ger håret volym



O Guerlain mascara, vattenfast skitmycke volym, snygg



Okej, de va typ allt för nu

Pok
Isa


RSS 2.0