Ligger här...

0-73293ca4883cf8dcfc10751924512ded.png

Ligger här och ska igentligen sova (lång dag, döm mig inte fat jag sover tidigt) e i en liten stuga på ramsö, lilleman fyller år imorron och då ska de firas.
Jag och vicke va på grönan idag :D skitkul, berättar om de när jag kommer hem (lördag)
nä, nu burjar jag få skrivkramp
Puss
Isa


Kl åtta!!

Fick besöksrekord igår :D 

Men iaf. mamma väckte mig kl tjogi i åtta, jag gick upp och tog en dush (jag lyckades att inte blöta håret)  Vet fortfarande inte vad jag ha på mig. Aja, nu måste jag packa, även om jag BORDE ha gjort de igår. 

See yall

Liitee kvar

Två besökare från rekord!! :D


Jag skaaaa...

Va nere på stranden med mamma, lilleman, Nisse och Olle. Tänkte inte bada från början men gjorde de efter ett tag ändå... de va så varmt! (til skillnad från vattnet) Läste lite tidningar och solade baksidona av benen. Sitter med blött hår och väntar på att de ska torka, måste tvätta de men vill inte tvätta blött tovigt hår. Gjorde en liten lista. Ska nämligen åka till ramsö direkt när jag kommer hem från grönan.
 

Ojojoj, vad mycke!!!...Jag borde nog burja nu.

Puss

Har inte jag gjort de?

Gåmorrån!
Kolla på bloglovin aldelles nyss och de stog att jag måste verifiera... aha lixom har inte jag redan gjort de? De står inte vad jag ska göra heller...

Menmen ska iallfall till grönan imorrn. Blir ANINGEN stressigt.



Har massa å göra idag. Berättar senare, jag e jättetrött.

Puss

Lindexhotornot

Hejsvejs
Kom hem från tekniska vid sex, halvkul. Jag å pappa kolla på 4d bio. Stolarna rörde sig, stora fläcktar blåste och ibland spruta de vatten, själva filmen va i 3D. Haha ganska kul, lite för att de va en frågesport med små grejer å så skulle man trycke på knappar å svara på frågor. Pappa vann och en stor spotlight lyste på honom. Han tyckte att de va skitpinsamt XD

Nu tänkte jag fråga en grej, hot or not.
Lindex
Lindex Shop Online - Väska Lindex Shop Online - Topp
Hot or not??


Tekniska

helloooo. Satte bara på datan för å ladda ipoden igentligen men tyckte att bloggen kunde få sig en liten uppdatering. Ska till tekniska museet med m, p, lilleman och småkusinerna. Kommer få ett sammanbrott om vi måste åka bussen. Men alla fem får inte plats i bilen ) :  Menmen ska iaf sätta på mig lite ordentliga kläder och lite smink nu.

Puss


Att köpa eller att inte köpa..

... de e frågan XD men iallafall...
Hejhej daaaarlings. Åkte till täby me mamma för å köpa present till lilleman, å han va me så allting blev helt fucked up. Menmen kolla iaf på lite skor och jag hitta ett par skitsöta på belle... köpte dom inte för att
1. Jag har inga pengar
2. Klacken va aningen för hög
Burjar tänka om... jag menar jag ska ändå burja sjuan till hösten (som närmar sig alldelles för fort) och well... jag borde ju kunna ha klackskor utan att de ser HELT fucked up ut... tror jag. Grejen e att jag blir så jävla lång! Asså jag e 167 cm (mätte mig alldelles nyss) och med ett par klackar på 8-10 cm blir jag plötsligt fucking godzilla! Hehe.
Och pengar måste jag bara ta ut igentligen. Så de e inget riktigt problem.
Vi får se.

Btw
Jag å vicke ska till grönan på måndag (hoppas jag) Ser iaf fram imot de :D

Ovanligt långt inlägg för å va mig

Blåbärsmoothie

Helloooo... wazzupp? jag och lilleman blev utslängde för ett tag sen XD så vi gick ut å plocka blåbär. Så gjorde vi en smoothie... nu sitter jag här och kollar på parlamentet, jupjupp. Kul eller hur... inte så mycke. Nä nu måste jag göra nåt. 

See yaa

glasspåstan

Hejhej, gick ner på stan och köpte glass och när vi kom hem kolla vi på poiroit (Felstavat, jag vet) Uppdaterar imorn puss


vallllpiiss

Sitter framför datan igen. Försökte sätta mig på balkonen å läsa lite tidningar men de va alldelles för kallt. Har kollat på hundar på google, venne varför... satte iaf ihop denhär bilden...



Nä nu vill jag ha en valp... :D


äppelpäppelpironräron

Gday góvnur. Vakna för ett tag sen. Käka frukost som lilleman gick ner å köpte på ica... baugette å frallor...mmm...
Sitter och kollar på youtube. Nä, nu känner jag för att äta ett päpple.


Tog bilden alldelles nyss
Ses, bättre uppdatering komr sen

Mini michael J

Hejhej, sitter här och lyssnar på jackson 5 (mini michael) Sången påminner mig om när vi bjuder folk på middag eftersom mamma alltid spelar den...låter weird eller hur? men jag gillar den helt enkelt.  Bildkvaliten suger men han e så gullig så jag kunde bara inte ta bort bilden XD Titta själv!


Menmen, har svullat godis hela källen och kollat lite film. Klockan e bara elva men jag kanske ska ta och lägga mig i sängen å kolla på tv... kanske.


Båring dayy

Gday evribaddi. Hur mås? Så jag va nere på stan. Köpte läsk, korv och glass. Mmmmm... Tänkte kolla på film senare, eller kanske without a trace, e inte säker...

Nej nu måste jag kolla på dom där jävla photoshop videorna. Men jag har ingen lust. Sova lite kanske XD eller fixa nåra bilder, så ni får lite annat å se på än text. Vi får se.


Hambugers

Sitter här och kollar på scrubs. Trött som vanligt. Har inte kollat på mina photoshop videor på skitlänge nu, borde nog göra de...
Ska ner på stan å käka hamburgre å spela minigolf sen, men jag har ingen lust. Aja, jag lkan ju inte sitta inne hela dan... ska ladda upp bilder senare idag, jag lovar.


jag e faktiskt lite lycklig

Har blivit nominerad till veckans blogg. Jag e nummer elva... och de skulle bara va tio från burjan, hehe. Jag e iallafall glad att jag blev nominerad, vinna kan man ju inte alltid göra men om du skulle villa stödja mig så gå in på: http://superjelly.blogg.se/2009/july/look-here.html#comment och rösta på lovelissy.  Tack på förhand. :D

Hihi, oxå fick jag besöksrekord!! Yay!


Läs vad jag e

Som sagt så va jag på skarpö med vicki. Skitkul men känner mig nu för att däcka på soffan. Jag e så trött! kanske en kopp te kan pigga upp mig.

Juste, innan jag åkte till vicke så va jag på banken och fixa kontokort, de kommer snart!

Aja ska försöka pigga upp mig nu, see yaa


Vixpixåfille

Sitter här på vickis sommarställe på skarpö. Vi ska ner på stranden å doppa fötterna när fille får doppa sig. Gissa vad han just gjorde? Kom in med en spade full med grus och en MASK! Äckligt och sött på samma gång XD

Skriver mer när jag komr hem. Tänkte dra en kort dagens outfitt Blå mjukiströja från gina, svarta mjukisbyxor från nike och ett guldigt hårband från jc virat runt handleden. Yay för mjukiskläder! :D.


Pog

Besöksrekord igen, jag slår alltid de förra med 1. Weeeeiiirrrddd.

Menmen puss och godnatt mina små gurkor.


Grönan

Hemma igen. Jag mår lite illa. Åkte Insane (Kan inte fatta varför jag hela tiden vill kalla den extreme) två gånger! Om du inte har åkt den, gör de, den e skitkul. Har inte så mycke å säga, vi gjorde helt enkelt sånt som man gör på grönan. Åker, spelar, äter skitmat. Åsså vann vi en såndär stor grej med ahlgrens oxå.

Tänkte nu kolla på photoshop videor och dricka te.

Kan inte konsentrera mig. Skriver en mening, Kollar på youtube, skriver lite mer, kollar bloggar...

Attbråpå ingenting
När jag kolla vickis blogg (länk finns däruppe i kanten) så hade hon lagt in denhär videon
Jag tog bort själva bilden för den tyckte inte jag behövdes

De e iallafall Shakira... har inte hört henne på ett tag. Men (sorry alla shakirafans) e inte shakiras röst lixom defenitionen (wow jag använde ett smart ord! XD) av falsk sång. Jag gillar denhär sången men jag gillar i regel inte shakira.
De va allt jag ville säga


Pussar

Ska åka till grönan nu (ja jag ska me) Har brottom båten går klockan tio vi måste åka om tio minuter.


Yay

!! BESÖKSREKORD!! Yes! Haft besöksrekord typ tre gånger dom tie senaste dagarna.  Tänkte bara uppmärksamma de här. Och nej... ni får inte veta hur många de e.

Bättre inlägg längre ner :D




Isglas

Hemma igen. Hur mår ni? Har suttit mesta av kvällen vid datan och kollat på instruktionsvideor om photoshop som pappa tvingar mig att prova... jag tycker paint fungerar fint menmen what can you do.
Har fortfarande lite ont i huvet. Men ett stort glas iskallt vatten (och te) hjälper alltid.


Vatten med en isbit

Ska kanske med m, p och lilleman till grönan imorrn. Jag vill ha med mig en kompis men ingen kan! :( Vet inte om jag vill följa me då.



Glass

Har ont i huvet. Menmen ska väll inte klaga. Ska ner på stan med pappa å köpa glass.
Dagens:

Halvsnyggt
Jeans- Dr denim
Linne- H&M
Kofta- Birger o mikkelsen

Jag e hungrig *suck* jag känner mig klagig idag XD


Jga vill soVA!

Vill sova...nu! jag kan inte för sängen e bäddad och jag e skitdålig på att bädda. Gick bara runt och tog onödiga bilder... kul va? NoT!



I palen... The designer radio... hehe. Lyssnar för tillfället på 105.1 tror jag


MIn blåsapa, tötisen.

Som du ser så e jag för trött för att ta riktiga bilder så de blir sånahär halvbilder.
 :D


En halvbild om igen


Behöver mer sånthär XD

Dåliga bilder ellerhur men what can you do lixom... JAG E TRÖTT!




Blupp

Vakna för typ en halvtimme sen av att mamma damsög.
Vi ska ha visning idag så jag måste städa... fuck it!

Menmen ska nog börja nu iaf


Onödigt inlägg

Kolla vilken weird motorcyckel! Den har två hjul men dom sitter lixom breve varandra. Ser så fel ut!



















Killen på den ser inte direkt bekväm ut XD

Att bråpå ingenting lixom


Snälla klicka här, besöksrekord på gång!

Tre besökare till e allt jag behöver för ett besöksrekord! CMON!!

Fucking fyra

Hello, sitter här och e trött. Gick upp halv elva satte mig vid datan och rätt som de e (när jag ska gå ut i köket och ta mig lite frukost) så e klockan... !!!FYRA!!! 
Jaha lixom... jag trodde att de hade gått en HÖGST två timmar sen jag gick upp... FEM timmar! Så jag gjorde lite vårullar till lilleman och mig.


Kanske inte ser så gott ut men.... mmmmm!

Funderade på att kanske ha min egna lilla "fotoshot" i dagsljus efterom jag inte har några bra bilder på mig. Vi får se.

De regnade idag så jag tog tiden (mellan tolv å FYRA) att städa mitt rum lite. Tog lite kort på regndropparna och halvtitta på Jeff dunham oxå.


Droppar på fönstret


Stockholm shopping

Åkte in till stan igår och shoppade lite. Dagen gick väldigt fort, vi åkte in med bilen, Kolla i lite affärer medans pappa va hoss tandläkarn när han kom tillbaka skulle vi äta, gick pappa och lilleman till mcd och mamma och jag gick till tacobar. Sen fika jag lilleman och mamma på hurryurry medans pappa tog cinderella hem igen. Låter de kompliserat... de va inte de :)
Köpte de här:


Mjukisar: Stadium
Tröja: Stadium
Linne: H&M
Tubtopp: Indiska
Skärp: Indiska
Örhängen: Indiska


Örhängena i bättre bild

Försökte få tag i nitar på panduro men dom hade inga! Asså om de e nåt ställe som ska ha de så e de ju dom! Menmen.

Fick plötsligt för mig att jag ska köpa lösnaglar och decorera dom (typ foki style) Frågan e bara när jag ska få tag i lösnaglar?


I have no idea

Ska kanske in till stan idag, orkar igentligen inte. Jag e så jävla trött, har ingen aning om varför!  Menmen...  Har just tagit en dush.

vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, hehe.


Gånatt!


babypooh.gif image by cdrm


När fan hände de?

Såg en glimt av mig själv i badrumsspegeln och blev chockad... jag e solbränd... tydligen. Jag visste inte ens om de! Jag e rosa.
Menmen ska iaf kolla på the proposal nu, och lite fika har ju alldrig gjort nån ont :D


Isnt fun

Så jag va i täby, bytte shortsen mot jeans innan jag åkte. Köpte... ingenting. E helt in love med en blusgrej på bikbok, men den fanns inte! Jag vill inte ha den fucking gula! Man får väll burja spara elr nåt, om jag inte hittar nåt å köpa iaf lixom.  Eller så får jag väll börja nätshoppa, hitta den här på nelly.

Jag tror inte att jag skulle passa i den, men den e fortfarande söt.



Venne

Ska nog till täby med mamma idag. Vi ska ha visning klockan fyra oxå.

Dagens:



Shorts: Avklippta levis
Linne: Bikbok
Underlinne: H&M
Cardigan: Bitger & Mikkelsen

Linnet knyter jag i sidan med en tofs, den har ramlat av

Shorts

Har just varit ute och joggat lite.
Ska kolla på psyk (vet inte om de stavas så) Mitt favvoprogram, fatta vad sur jag blev när dom la ner de förra gången!

Har attbråpå ingenting gjort om mina grönblå jeans till shorts, de enda problemet e att jag inte kan matcha dom...



Mina ben ser cp ut här


stranden

-2c90a4b80184d04079c1ae622936958.png

uppdatering från stranden, vattnet e skitkallt
see yall


Bläää

De e så varmt! Vill gå ner till stranden men ingen e ju hemma!
I ren badlängtan har jag samlat ihop en liten strandoutfitt


Tshirt från Gina    Kolla här
Skor från Nelly      Kolla här
Shorts från Gina   Kolla här
Väska från Nelly    Kolla här


o, o, o, o...

Kolla på nåt igår occh den här sången spelades, asg!



Hihi!

Kanske ska segla, men då ska vi iaf till nån (mammas kompisar) så vi inte bara driver runt och tråkas ihjäl.


Gånatt

Godnatt, ska inte sova än men ska stänga av datan.
Gånatt!


mmmm....

Nu blir de chips och csi i soffan.


Bilden pratar för sig själv xD

Puss ina små gurkor
Isa

!HOT!

Helloooo!!
Har åkt ner till stranden idag... ofc, de e ju så jävla VARMT! Tänkte åka ner till eriksö men de va fullt med folk så vi åkte bara ner till söderfjärd, jag solade mest eftersom jag vill få bort shortslinjerna som jag har fått. Jag vet inte om de gick bra elr inte, jag vet ju inte hur de såg ut innan! Jeansshorts och ginatricotröjan med gladiatorsandaler blev de ovanpå bikinin. Ska ha fredagsmys har mop bestämt de blir ju myyysigt.

Du kanske har märkt (eller inte) att jag har jobbat på min bloggdesign. Ny header. Ny bakrund. Nya länkar. Aa, de tog hela jävla kvällen!

Puss mina små gurkor
Isa


16T79

Hej, hemma igen. Mycke badande blev de. Mycket. Vi sov i de stora huset, fast först kolla vi på miss marple å åt kakor :)
De känns som om jag borde skriva mer men... jag vet inte vad jag ska skriva, jo mamma å pappa kom och stannade nåra timmar. Mamma skulle jobba så dom åkte hem igen. Men de va nog typ allt. Du får väll helt enkelt kolla Vickis blogg å se om jag har glömt nåt.. 

Har btw hittat mammas gammla gladiatorsandaler som jag totalt älskar.

Puss mina små gurkor
Isa

14T69

En besökare från besöksrekord! wooo! Kummun klicka dig hit!! Jag tänker inte säga hur många besökare jag har (eftersom de e ganska patetiskt)

Kollar på real housewifes och blir lite avensjuk... jag vill oxå gå i exclusiva privatskolor, ha en nanny och bo i ett hus femton tusen gånger större än mitt. Menmen vad kan man göra lixom, jag bor helt enkelt inte i en rik och plastikopererad familj i new york. Men de e ändå lite tråkit.

Men jag måste nog packa lite nu, ska till holmen imorrn. Kl nio (!!!) Vixpix ska me å så kommer vi hem iövermorron (vilket låter onödigt långt bort)  De blir kul :D

Har tröttnat på att hitta på rubriker de får bli siffror i stället, de finns ett system!
Puss mina små gurkor
Isa

Segla med en leksaksbåt



Gissa vem som ska med till holmen? VICKI! YAY! Om de finns plats att sova, vilket jag ärligt talat tror att de finns i nån av dom små stugorna. Antingen åker vi ikväll eller på morgonen imorron. VI ska åka dit med morfars motorbåt men hem med segelbåten, de e så jävla liten, blä. Menmen, de ska ju bli kul ändå. Sitter och kollar på videor. Gday leverpastej

Puss mina små gurkor
Isa

Wiiiiiii, jag vill åka frittfall!

Sitter här och försöker lägga ut wiit på tradera men den jävla sidan vill inte ladda upp bilden... gissa vem som sitter och blir pissed. Gjorde i stort sett ingenting hela dan. Jag och lilleman skulle gå ner å bada men när vi kom fram så blåste det och solen hade gömt sig så vi gick hem igen. Kul va?
Men imorrn så ska jag till strömmingsholmen med mormor, morfar och lilleman. M o p kommer på onsdag, så åker vi hem på onsdagskvällen. Jag ville ju åka till grönan ju!! menmen.

Puss mina små gurkor
Isa

Tio nyckelpigor på händerna!

Hellojsan, vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Orkar inte jogga (har skavsår) Kanske ska ringa vicki, om hon inte jobbar. Kul för henne lixom, men vad fan ska JAG göra hela somarlovet?? XD Menmen... gissa vad jag gjorde igår då? NAILART.  Okej,okej, jag e liiite upsesst men de blir ju så fint... ibland.


Nyckelpigor, Berättar hur man gör som senare

Puss mina små gurkor

Visniiing

Gday evrybådy.
Vakna idag av ett sms från vicki, har typ världen högsta ringsignal.

Här e den, lyckades hitta den på youtube

Ville verkligen inte gå upp och jag kunde inte somna om så jag läste ut den sista boken (av dom två som jag lånade i fredags) och den va bra även om den inte slutade som jag ville att den skulle sluta, jag vill att alla ska överleva, må bra å så menmen... Sen iaf tog jag en liten tur i spåret (jogging ofc) sen har jag dushat och nu sitter jag här.
Måste städa för snart komr nåra och kollar på lägenheten. M o p sa att de inte skulle komma nåra mer under sommarn. men de gör de ju tydligen ändå

Puss mina små gurkor
Isa

Hallojsan


Rosor igen... tog den i mormors trädgård
Hemma igen efter att ha vart hoss mormor lite. Käka choklad, inget jag e glad över.

Hade inget å göra, kanske ska ägna resten av kvällen åt lite nailart.

Gjorde båda med permanentpenna

Puss mina små gurkor
Isa

robotar invaderar!!!... vänta... ingenting

Okej nu kommer de riktiga inlägget. Igår orkade jag inte skriva. Men iaf

Igår: Gick ner till bibloteket och lånade två böcker, gick hem. Åkte till täby köpte en tröja. Tog en jggingtur.



Här e röjan, den e ju den skönaste tröjan nånsin!

Idag: tog en joggingtur

Jag sa ju att jag skulle uppdatera om nunchacasarna och de e helt enkelt så att lilleman går runt och svänger med ett par nunchacas och hela familjen oroar sig för sin säkerhet...

Såg den här på www.tv.nu ASG

År 2001- ett rymdäventyr

TID: 00:45 - 03:35, Idag, 11 juli 2009

År 2001- ett rymdäventyr

Amerikansk science fiction från 1968. 2001 är en nedräkning till morgondagen, en karta över mänsklighetens öde, jakten på evigheten. Ett fängslande drama om kampen mellan människa och maskin. I början av resan in i framtiden besöks vårt förhistoriska förflutna för att sedan ta ett språng genom årtusenden in i den koloniserade rymden och slutligen ta med astronauten Bowman (Keir Dullea) in i ännu ej kartlagda delar av rymden, kanske även in i odödlighet.

I rollerna: Margaret Tyzack, Leonard Rossiter, Keir Dullea mfl. Regi: Stanley Kubrick.

Haha, dom trodde verkligen att robotar skulle ta över världen!



Puss mina små gurkor
Isa

!3 för fan

Gissa vad evybåddy??? En kille som e lika gammal som mig, basse, stog just i mitt kök och diskuterade grönalund men lilleman och hans kompis lucas, basse e lillemans kompis. För fan tretton år och hänger med en nioåring (som går runt och svänger med nunchaas, berättar senare) och en åttaåring. Herregud lixom. Detaljen att jag va osminkad gjorde ingenting bättre. Inte för att jag bryr mig om honom men ändå, lixomlixomlixom. Tänkte bara skriva det här inlägget som en liten uppdatering. Utförligare beskrivning av igår och idag kommer senare. herregud, jag tror han e kvar!!

Puss mina små gurkor

Rosa rosor i regnet




Min favvobild av dom som jag tog när jag va ute.

Puss mina små gurkor

CP-Bild XDXD

Efter regn kommer solsken


Balkongen efter en regnskur


Mys lagom mycke utomhus i jeans och stickad kofta

Jag och Nea kunde inte göra nåt, hon kommer inte hem från stallet förns typ sex. Men ingen ide att hänga läpp (vet inte riktigt vad de betyder igentligen... men de lät iaf bra)
Tänkte kanske gå ut å ta lite bilder med mammas kamera innan regnet försvinner från löven. Tror nog de.

Tyckte bara att de va dax för en liiiiten update.



Outfitt

Fan va tråkit väder de e!

Idag ska jag va med nea men problemet e att jag inte har nån aning om när. Hon skulle packa lite (ska till gotland) och rida, men jag vet inte när. Och än mindre när de e klart. Kanske ska ta och ringa.

Här kommer bilden på min favvosommar outfitt.


Jag kunde inte vända på bilden så du får väll helt enkelt vända på huvet, sorry


Tröja
Disney

Tshirt
Cubus

Underlinne
H&M

Shorts
Avklippta levis

Armband
Hårband från JC


!YAYNEY!

Datorn funkar igen, va gladare förra gången jag skrev de. För gissa vad?  Datorn sega så presis när jag klicka på publicera så försvann hela inlägget. ARHG!

Men iaf
I söndags hade spadag, fila fötterna, måla naglarna, gjorde inpackning och skrubba mina torra ben litegrann.

I måndags va jag och vixpix i täbb och jag köpte shorts, linne, armband, nagellack och sovset med linne och shorts.

I går va jag med familjen i stockholm och kolla på ice age 3, bra men jag gillar i regel inte ice age.

Då har vi kommit till idag. Hade tråkit. Gick ner till mamma och tillbax. Vet inte riktigt varför men jag klarade väll helt enkelt inte av att va inne när de va solsken ute. Kunde tagit nåra bilder om jag hade varit smart nog att ta med mig kameran.

Bilder kommer


Inlägg från igår, publicerades tydligen inte

Hej, wazzupp? Vakna för en stund sen. Sitter här i pyjamiisen och skriver samtidigt som jag kollar på www.ginatricot.se
(länk)


Va med nea igår, vi bada bl.a (lång historia varning!) vi hade åkt bort bakom en liten udde med en luftmadrass och när vi kom tillbax låg de en tjej där. Hon såg eller hörde oss inte för hon solade magen och hade på musik. Vi lekte lite spioner ett tag men sen kom neas mamma och avslöjade oss. Hehe. På kvällen kom mamma o pappa och åt middag (våra föräldrar brukar fixa sånahär middagar, vi fick btw göra förrätten)
Kvällen tog väll slut vid halvtolv-tolv och då gick vi hem.
Gjorde fransk manikyr nån gång i mitten där oxå.

Men jag käner på mig att det här blir en spa/vilodag


Weeeiiirrddd

Hejhej! Vad görs? Har lite tråkit, borde typ sova igentligen men jag vet inte... jag vet bara inte. Har ont i halsen, de gör OOOnnt! Minneskortläsaren krånglar som vanligt, så ingen bild på outfitten idag.
Kort och konstigt inlägg,menmen thats just me (när jag e trött iaf)

GRATTIS BECCA!! :D


Hiss och diss

Hello my darlings! <3 (e jag den enda som tycker att de ser ut mer som en glass än ett hjärta) Sry för dålig uppdatering men pappa har tagit sin data nu. Och utan data e de svårt att blogga...

Tyckte att de va dags för en hiss och diss lista



Hiss

  • Marinblått och vitt
    Min nya uppsession 
     
  • Lexington
    Snygga kläder (mycke blått och vitt, hehe)
     
  • Nya slags armband
    Jag har t.ex. tagit ett hårband och virat det runt handleden. Snyggt.
     
  • Min nya tjockis
    Som jag fullständigt ääälskar (hehe blå och vit ofc)
     
  • Spadagar
    När jag packar in håret, gör fotbad och smörjer in benen

Diss

  • Punktlista
    Fucking svårt att göra, fattar du hur lång tid det tog att göra det här inlägget?!
  • Att vara sjuk
    Jag har typ feber, sucks!
     
  • Segla
    LÅNGTRÅKIT
     
  • Sega datorer
    Skit jobbit!
     
  • Att svettas
    Jag svettas som en gris, jag känner mig så äcklig men samtidigt kan jag ju inte dusha hela tiden heller

Håller nån me?


RSS 2.0